Stage HBO HRM - Recruitment

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage bij HR en vind je recruitment te gek? Denk je graag mee over hoe we nieuwe medewerkers een warm welkom kunnen heten? Dan klink jij als onze ideale stagiair(e)!

Je draait volop mee met de dagelijkse werkzaamheden bij het Team Arbeidsmarkt van de Volksbank. Binnen het team zijn zes recruiters, twee recruitment marketeers, een programmanager en twee mobiliteitsmanagers werkzaam. Wij zijn een zelfsturend team onder leiding van een teammanager.

Zo stel je nieuwe vacatures op en kijk je met jouw kritische blik naar de vacatureteksten. Vervolgens search je op LinkedIn naar de juiste kandidaten, plaats je vacatures op verschillende wervingskanalen en vraag je E-assessments aan voor de sollicitanten. Na het vinden van interessante kandidaten woon je intake- en sollicitatiegesprekken bij. Voor de werving van trainees ga je mee naar events en pak je een rol bij de selectiedag.

Ook heet jij nieuwe medewerkers een warm welkom met jouw bijdrage aan het introductieprogramma van de Volksbank. Je helpt bij het organiseren van de bijeenkomsten en draagt verbeteringen aan voor dit programma. Jouw frisse blik is van groot belang.

Wil je graag een dag meelopen binnen een ander HR Team of een opdracht oppakken binnen een ander HR-aandachtsgebied? Dan werken we daar graag aan mee. Dat is het voordeel van zo’n grote organisatie als de Volksbank: er is ontzettend veel mogelijk! Denk hierbij aan thema’s, zoals vitaliteit, medewerkerstevredenheid, talentontwikkeling en strategische personeelsplanning.

Jouw werkzaamheden zijn o.a. als volgt:
  • Ondersteunen van recruiters bij werving & selectie;
  • Verantwoordelijk van het uitzetten en invullen voor stagevacatures;
  • Organiseren en verbeteren van het introductieprogramma voor nieuwe medewerkers;
  • Werven van potentiële kandidaten via diverse wervingskanalen;
  • Ondersteunen van wervingsprojecten en recruitment evenementen;
  • Organiseren van selectiedagen voor trainees.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

Je bent spontaan, kritisch en flexibel ingesteld. Zowel mondeling als schriftelijk kan jij je goed uitdrukken. Daarnaast ben je nieuwsgierig en proactief. Zo haal jij alles uit je stage.

Verder heb je:
• Een hbo-opleiding (2e of 3e jaar) in de richting HRM;
• Interesse/affiniteit met recruitment.

Solliciteren?

Solliciteren? Klik op "sollicitatie button" en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure en inhoudelijke vragen over de stage kun je contact opnemen met Floortje Otten, Recruiter via 06 10 98 64 28/ floortje.otten@devolksbank.nl

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages