HBO Meewerkstage Zakelijk Advies Oost-Brabant

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Ben jij student met affiniteit met klanten en cijfers en ben je opzoek naar een leuke, uitdagende meewerkstage? Dan ben je bij ING op het juiste adres. Binnen het Adviesteam Zakelijk zijn we regelmatig opzoek naar gemotiveerde stagiaires.

Wat is het Adviesteam Zakelijk?

Het Adviesteam Zakelijk bestaat uit een groep Adviseurs Zakelijk met ieder een focus op een eigen rayon. Deze vacature heeft betrekking op het marktgebied Oost Brabant met als standplaats het advieskantoor in Eindhoven. Binnen het kantoor Eindhoven maak je deel uit van een multidisciplinair team van circa 4 enthousiaste en gedreven collega’s.
De Adviseur Zakelijk bedient op verschillende manieren MKB-ondernemers in zijn rayon. Daarbij is het doel om deze zakelijke klanten financieel ‘fitter’ te maken, helpen succesvol te zijn, elke keer weer positief te verrassen en de relatie met hen te verdiepen.

Wie wij zoeken?
Je bent een gedreven student die graag middels een meewerkstage praktijkervaring op wilt doen in de financiële sector waarbij een rol met klantcontact je erg aanspreekt. Hierbij vind je het interessant om mee te denken over manieren om de positie van ING in de markt te versterken. Je kunt uitstekend zelfstandig werken, maar jij vindt het vooral leuk om deel uit te maken van een team waarbij je helpt om de doelstellingen van het team te behalen. Je bent extravert en neemt actief deel aan gesprekken. Je vindt het een leuke uitdaging om te helpen met klantvragen en om klantgesprekken te voeren. Je maakt onderdeel uit van de afdeling en ondersteunt alle collega’s.

Kort samengevat: je bent analytisch, nieuwsgierig naar nieuwe dingen en je bent ondernemend. Je hebt een sterke en prettige persoonlijkheid. En je denkt in oplossingen en neemt initiatief.

Vereisten:

· Je staat ingeschreven bij een hogeschool

· Je kunt een Balans-, en Winst- en Verliesrekening lezen

· Je kunt werken met verschillende programma’s in Microsoft Office (Excel, Powerpoint, Word)

· Je bent resultaat gedreven

· Uitstekende beheersing van de Nederlands taal, zowel in woord als in geschrift

Werkzaamheden:

· Voorbereiden en deelnemen aan klantafspraken

· Cijfers beoordelen

· Marktbewerkingsplan maken

· Acquisitieplan opstellen

· Ondersteunen bij klantvragen

· Administratieve werkzaamheden

· Helpen bij het uitwerken van een kredietaanvraag

Wij bieden

· Persoonlijke begeleiding; een begeleider die jou alle kneepjes van het vak leert en betrokken is bij jouw groei en succes.

· Een uitdagende en leerzame omgeving;

· Een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te profileren;

· Een marktconforme stage vergoeding.

De aanvraag van deze meewerkstage is februari 2020 voor een periode van circa 5 maanden. Je werkweek stemmen we af met de eisen vanuit jouw opleiding. In principe kent ING voor een stagiair een 36-urige werkweek.

Meer weten of solliciteren?
Herken jij je in dit profiel en ben je opzoek naar een uitdagende meewerkstage, dan maken we graag kennis met je! Heb je nog vragen over deze functie of over ING? Neem contact op met Joris Souryal via Joris.Souryal@ing.com.

We zien je CV en motivatie graag tegemoet!

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages