HBO/WO Meewerkstage ING Grootzakelijk Public & Healthcare

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Als Stagiair bij ING Grootzakelijk Public & Healthcare werk je mee in een boeiend commercieel team waarin je de mogelijkheid hebt om kennis te maken met meerdere aspecten van de bank.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair Client Service Team (CST) dat verantwoordelijk is voor de bediening van grootzakelijke klanten in de sectoren Public & Healthcare. In het team werk je samen met o.a. Relatiemanagers, Lending Specialisten, Associates en product specialisten. Zeer ervaren collega’s waar je veel van leert en die je alle ruimte geven om zaken zelf op te pakken. Vanaf dag 1 draai je volwaardig mee in het team. Tenminste, als je iemand bent die net als je collega’s de lat voor jezelf hoog legt en ook het initiatief pakt. Jouw rol is om het team in de breedste zin te helpen zo succesvol mogelijk te zijn en verder te groeien in de dienstverlening aan grootzakelijke klanten.

Wat je precies gaat doen?

Een afstudeeropdracht gericht op inzicht in de verduurzamingsproblematiek bij VVE’s. Hierbij wil ING graag antwoorden op de volgende vragen:

· Hoe groot is de markt?

· Hoeveel VVE’s zijn er in Nederland?

· In hoeveel VVE’s zijn woningbouwcorporaties betrokken?

· Welke energielabels zijn van toepassing => verdeling?

· Welke successen zijn er te melden / welke problemen?

· Welke financieringsoplossingen zijn er of zouden er moeten komen?

· Wie heeft welke rol bij de verduurzaming van de VVE complexen?

Jouw werkomgeving

Als Stagiair bij ING Grootzakelijk werk je vanuit ons kantoor in Amsterdam. Je maakt deel uit van een CST, dat verder bestaat uit een Relatiemanager, een Lending Specialist, een Associate en diverse product specialisten.

ING Grootzakelijk werkt voor mooie klanten in het grootzakelijke segment. Allemaal klanten met een complexe productbehoefte en met complexe strategische vraagstukken. Werken binnen ING Grootzakelijk betekent werken in een cultuur waarin het nemen van eindverantwoordelijkheid, het samenwerken in multidisciplinaire teams, vertrouwen op je collega’s en teambelang boven eigenbelang centraal staat. Het doel is met elkaar op deze manier de allerbeste dienstverlening aan klanten te leveren.

Wij zoeken een in analytisch opzicht messcherpe Stagiair met de ambitie om in alles uit te blinken

Kort samengevat: je bent het neusje van de zalm. Je bent namelijk uitzonderlijk analytisch, je hebt humor, bent nieuwsgierig naar nieuwe dingen, flexibel en proactief en je wilt in alles uitblinken. Ben je ondernemend en bereid om speelveld/stakeholders in kaart te brengen, te raadplegen en te bezoeken? En je hebt ook een sterke en prettige persoonlijkheid. Je kunt goed in een team samenwerken, je denkt in oplossingen, je neemt initiatief, je ondersteunt graag jouw collega’s in hun werk en altijd het beste doen voor klanten zit in jouw natuur.

Daarnaast:

- Jouw Nederlands is perfect en je beheerst de Engelse taal goed (B2 niveau).

- Affiniteit met VVE’s / vastgoed is een pré

- Ben je gedreven om een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van vastgoed in

Nederland.

- Je volgt minimaal een HBO- opleiding. Bijvoorbeeld Bedrijfskunde , Financial Services Management of Bedrijfseconomie en bent bijzonder vaardig in het werken met Excel en Powerpoint;

Wij bieden

  • Een uitdagende en leerzame omgeving;
  • Een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te profileren;
  • Een marktconforme stage vergoeding.

Meer weten of solliciteren?

Herken jij je in dit profiel en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage met veel verantwoordelijkheden? Heb je nog vragen over deze functie of over ING? Neem dan contact op met Sandra van Wees viasandra.van.wees-klok@ing.com.

Wij maken graag kennis met je!

Let op: Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages