HBO/WO Meewerk/ afstudeer stage bij ING Business Lending

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

HBO/WO stage bij ING Business Lending

Ben jij leergierig, zelfstandig, daadkrachtig en een echte teamplayer? Ben je geïnteresseerd in de financiële industrie en digitalisering? Wil je werken in een dynamische omgeving met multidisciplinaire teams waar IT de hoofdrol speelt? Dan is ING Business Lending opzoek naar jou!

Je werkomgeving

ING loopt voorop in de markt een werkt volledig via het Agile gedachtengoed. Je loopt mee met een van de zelfsturende multidisciplinaire teams (squads). Met 14 squads en de de Customer Service Teams vorm je de X-border Service Tribe Business Lending. Met veel energie help je aan een van de kernproducten van ING, in een enorm dynamische omgeving waar Fintechs, vernieuwing en klantbelang centraal staan.Je werkt mee aan een top noch omni channel service model, digitaal en persoonlijk.

Dit ga je doen

Als stagiair kom je terecht in een van onze squads die werken de aanvraag- of het beheer zakelijke kredietverlening. Je loopt mee met een van onze Customer Journey Experts en werkt samen met je team aan de digitalisering en automatisering van onze processen. Ook help je mee aan de monitoring van onze producten en processen, zorg je voor up-to-date documentatie en lever je een bijdrage aan de communicatie met onze stakeholders. Je leert binnen korte tijd niet alleen de ING, ons product en onze klant, maar ook Agile manier van werken en je collega’s heel goed kennen!

Wie ben jij?

Jij bent ondernemend, ambitieus, servicegericht en weet in korte tijd impact te maken. Je ziet je stage als een kans i.p.v. verplichting. Je hebt het lef om de status quo ter discussie te stellen en werkt graag samen in teams. Op dit moment hebben wij ruimte binnen de Tribe voor zowel een meeloop- als een onderzoeksstage.

Je herkent jezelf in het volgende profiel:

- Je volgt een relevante HBO of WO opleiding (Economisch en financiële opleidingen zijn pre)

- Je bent 6 maanden fulltime beschikbaar

- Je bent pro-actief, daadkrachtig en je kunt zelfstandig en planmatig werken

- Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen

- Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden

Bepaal in overleg je werktijden

Je krijgt een marktconforme stagevergoeding. We kijken samen naar de beste verdeling van je werkdagen/uren. Je kunt jouw stage dus goed combineren met eventuele verplichtingen die je hebt op je opleiding. Deze stage start begin 2020. De standplaats is Amsterdam.

Ben je enthousiast?
Klik dan op Solliciteren. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief in één document. We lezen in je brief naast je motivatie ook graag welke onderwerpen je interessant vindt en welke methodes vanuit je studie je zou willen toepassen tijdens je stage. Op basis hiervan kunnen we bepalen of er een match is tussen wat jij interessant vindt en de lopende projecten op onze afdeling.

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Maartje van der Voorn door te mailen naarMaartje.van.der.voorn@ing.com of te bellen naar0613668623

Let op!Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je tijdens je stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages