HR Werkstudent bij Octas

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Introductie

Wil jij relevante werk ervaring op doen en de HR afdeling van Octas ondersteunen? In deze functie krijg je de kans een mooie naam aan je CV toe te voegen en alle geheimen van het HR vak te leren.

Dit ben jij

  • Je volgt op dit moment een HBO/WO opleiding, het liefst in de richting van HRM;
  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar, maar het liefst natuurlijk meer;
  • Je bent nauwkeurig, georganiseerd en weet van aanpakken;
  • Je bent communicatief sterk, toont initiatief, wil graag leren en bent een harde werker.


Dit ga je doen

Onze HR topper Faisoen heeft dringend een extra collega nodig. Zij zoekt een enthousiaste werkstudent die haar komt helpen met de allround HR werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan: het maken van contracten, coördineren van screeningsprocedures bij verschillende banken, het verstrekken van OV Business Cards en het opstellen van brieven. Ook ben je een van de eerste telefonische aanspreekpunten voor professionals met HR-vragen. Daarnaast ondersteun je het interne team waar nodig, zoals wanneer fieldmanagers vragen hebben met betrekking tot dagelijkse HR behoeften.

Samen met Faisoen vorm je het sterke HR-support team van Octas. Enthousiast? Lees dan verder of solliciteer meteen!


Dit bieden wij

  • Een salaris van €11 per uur o.b.v. een oproepovereenkomst;
  • Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
  • De mogelijkheid om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen, o.a. door middel van trainingen en opleidingen;
  • Een informele en inspirerende werkplek waar we met een hecht en energiek team werken;
  • We werken samen hard maar er is ook genoeg ruimte voor lachen, gieren, brullen op de werkvloer. And last but not least: we staan bekend om onze feestjes en uitjes.

Dit zijn wij

Een snel groeiende detacheerder, gespecialiseerd in de bancaire sector. Met meer dan 150 professionals die werken bij klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden. Ons interne team, waarin jij je in no time onmisbaar gaat maken, werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuidoost en bestaat uit ongeveer 25 collega’s. Wij zijn een professionele en informele organisatie met een persoonlijke aanpak en korte lijnen. Ook hebben we een goed gevulde koelkast voor onze lunches en is onze directie altijd in voor een potje tafeltennis. Blink je ergens anders in uit? Helemaal goed, we houden wel van een nieuwe uitdaging!

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: Octas

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages