Stagiaire Marketing & Communicatie voor de arbeidsmarkt

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau:

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Wil jij bijdragen aan het online werkgeversmerk van ABN AMRO? Vertel
Wij zijn op zoek naar een leergierige stagiaire met een hands-on mentaliteit die Social Media in het bloed heeft zitten. Je volgt een WO/HBO opleiding richting Marketing & Communicatie, Bedrijfseconomie, Media Management of Journalistiek en je zit minimaal in het derde jaar van je studie.

Als stagiair(e) werk je full swing mee in ons energieke team van Recruitment Marketing. Je zult je voornamelijk richten op Social Media, content marketing en arbeidsmarktcampagnes. Je denkt actief mee over hoe  ABN AMRO als werkgever bij verschillende doelgroepen te positioneren. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de Social Media kalender, het plaatsen en het ontwikkelen van relevante content. Daarnaast heb je een actieve rol in het bedenken en maken van content. Zo kun je bijvoorbeeld assisteren bij het begeleiden van foto- en/of videoproducties voor onze website of bespreek je met een reclamebureau jouw creatieve ideeën. Wij zijn benieuwd naar jouw creativiteit, frisse blik en kennis.

Als stagiair(e) beschik je over:
- HBO/WO denkniveau het liefst met een marketing- of communicatieachtergrond.
- Interesse in en kennis van de werking van sociale kanalen, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube en Instagram.
- Je bent leergierig en hebt een hands-on mentaliteit.
- Samenwerkingsgericht, oplossingsgericht en creatief.
- Een sterke persoonlijkheid die zich verder wil ontwikkelen en niet bang is voor zelfreflectie.
- Ervaring met Photoshop is een pre.
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Het Recruitment Marketing team houdt zich bezig met het intern en extern positioneren, uitdragen en verstevigen van het werkgeversmerk van ABN AMRO. Daarnaast begeleiden wij de campagnes voor de werving van de beste starters, trainees en professionals. In toenemende mate wordt gebruik gemaakt van Social Media en staan we 24/7 in contact met de wereld. Zenden alleen is niet voldoende, we willen veel meer de dialoog aangaan met onze relevante doelgroepen.

Het Recruitment Marketing team bestaat uit vier enthousiaste en gedreven persoonlijkheden. Het werktempo ligt hoog dus sociale vaardigheden en stressbestendigheid zijn belangrijk. Je bent minimaal 4 maanden beschikbaar om deel uit te maken van ons team. Startdatum in overleg maar liefst vanaf februari 2015.

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank goed leert kennen.

Voor meer informatie, neem contact op met Tessa van Berckelaer. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan voor 19 januari je cv en motivatie naar tessa.berckelaer@nl.abnamro.com.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages