Afstudeerstage HBO IT - ontwikkeling dashboard

Organisatie
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

De stageopdracht:
Ons datawarehouse wordt opgebouwd op basis van 60 bronsystemen. Iedere nacht wordt het datawarehouse bijgeladen. Beheerders en gebruikers van het datawarehouse moeten via een dashboard inzichtelijk krijgen welke laadstromen up-to-date zijn en welke nog niet. In het dashboard moeten ook de Service Level Afspraken worden meegenomen. Dit dashboard wordt in Tableau gerealiseerd.

Aan jou de opdracht om een dashboard te ontwikkelen, waarin de laadprocessen van het datawarehouse inzichtelijk worden gemaakt.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk.

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

  • Je volgt een hbo- opleiding in de richting ICT
  • Leergierig en enthousiast
  • Uitstekend analytisch vermogen en kritische houding
  • Goede communicatieve vaardigheden
Startdatum en locatie
Je kunt in februari 2020 starten met je stage bij de Volksbank. Onze IT- afdeling is gevestigd aan Pettelaarpark 120 in Den Bosch.

Solliciteren?

Interesse?
Reageer op deze stageplaats door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages