Stage WO Artificial Intelligence - klanten genereren met GANs

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Deepfakes en fake news zijn aan de orde van de dag. Met Generative Adversarial Networks (GANs) kun je tegenwoordig bijna alles neppen. Een van de dingen waar de Volksbank graag goede "fake data" van zou willen hebben, zijn klanten. Echte klantdata willen (en mogen) we natuurlijk niet zomaar overal voor gebruiken. Toch is het soms nodig om echte data te gebruiken, bijvoorbeeld om applicaties te testen. Hoe weten we anders zeker dat het gaat werken? Het zou een oplossing kunnen zijn, als we testdata zouden kunnen genereren die erg realistisch is. Dus eigenlijk "nepklanten" met een "neprekening" en "neptransacties", die niet van echt te onderscheiden zijn. GANs bieden hier mogelijk een uitkomst!

In deze opdracht ga je proberen om realistische klantdata te genereren met behulp van GANs, je onderzoekt hoe we kunnen bepalen of de gegenereerde data realistisch is, of het mogelijk is om goede testdata te genereren met een GAN en of de gegenereerde data écht niet meer te herleiden is tot een echte klant (of meerdere echte klanten).

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

  • Je volgt een wo-opleiding richtingArtificial Intelligence
  • Enthousiasme en leergierigheid
  • Uitstekend analytisch vermogen en kritische houding
  • Goede communicatieve vaardigheden
Startdatum en locatie
Startdatum in overleg. Onze IT afdeling is gevestigd aan Pettelaarpark 120 in Den Bosch.

Solliciteren?

Reageer op deze stageplaats door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages