Afstudeerstage IT - opzetten van een geautomatiseerd testproces voor BI

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

De stageopdracht:
Bij onze afdeling BICC (business intelligence competence center) wordt nog vooral handmatig getest. In deze stage onderzoek jij wat de mogelijkheden tot geautomatiseerd testen zij binnen BICC en geef je een eerste aanzet voor de implementatie.
Weet jij ons te helpen met het zó op te zetten van een geautomatiseerde testaanpak dat het aantrekkelijk is voor BICC'ers om ermee te werken?

Je wordt o.a. verantwoordelijk voor:

  1. Het analyseren van welke tooling aanwezig is binnen de Volksbank en welke daarvan inzetbaar zijn binnen BICC.
  2. Bepalen van de juiste tooling per deelgebied (bijv. SQL en Tableau-rapportages).
  3. Het aantonen in een Proof-of-Concept dat BICC met deze tools daadwerkelijk het testen kan automatiseren.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk.

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student met affiniteit voor testen.Tijdens je opleiding heb je kennis opgedaan van testprocessen en automatisering. Je weet helder te communiceren en stapt makkelijk op een collega af. Ben jij kwaliteitsgericht en accuraat? Beschik je tevens over goede analysevaardigheden en kun je zelfstandig werken? Dan maken we graag kennis met jou.

Startdatum en locatie
Je kunt in februari 2020 starten met je stage bij de Volksbank.

Solliciteren?

Reageer op deze stageplaats door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages