Stage Accounting - Amsterdam

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Stage Accounting – Amsterdam

Wil je ervaring opdoen op een Accounting afdeling bij ABN AMRO? Dan is dit je kans! Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk en werkomgeving

Als stagiair krijg je de kans om inzicht te krijgen in de complexe financiële processen bij een bank. De markt stelt hoge eisen aan onze rapportages. Om tijdig, volledig en transparant te rapporteren, is het belangrijk dat wij onze processen continue verbeteren. Aan jou de uitdaging om een aantal processen te beoordelen op efficiency en effectiviteit en gedurende je stage een verbeterinitiatief uit te werken.

De afdeling Clients & Group Functions Accounting is onderdeel van Financial Accounting binnen Finance. De sfeer is informeel en open. We willen graag continue verbeteren en hebben aandacht voor elkaars ideeën en werken samen aan oplossingen.

Je profiel

Je bent een aanpakker en vind het leuk om dingen te verbeteren. Je vindt het leuk om dit samen met anderen te doen en je resultaten te presenteren aan verschillende mensen. Je bent doelgericht en komt snel tot de kern. Je hebt kennis van IFRS en Accountingprocessen. Je hebt een Universitaire opleiding in de richting van Bedrijfseconomie en/of Accountancy en kan met Excel en Access werken.

Check je profiel:

  • HBO/ Universitaire opleiding in de richting van Bedrijfseconomie en/of Accountancy.
  • Je bent minimaal 5 á 6 maanden beschikbaar.
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar.

We bieden

Wij bieden jou een mooie, uitdagendestage, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. We bieden een marktconforme stagevergoeding en goede begeleiding. De startdatum voor de stage is in overleg te bepalen.

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature en stuur dannu je CV en motivatiebrief naar: drs. Elena Arioz-Kouznetsova, Team Lead Accounting: elena.arioz-kouznetsova@nl.abnamro.com .Wij maken graag kennis met je.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages