MBO Meewerkstage bij ING Communicatie

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

ING is op zoek naar een enthousiaste, professionele en flexibele stagiaire voor op het secretariaat.

Voor de afdeling Communicatie zijn we op zoek naar een enthousiaste, professionele en flexibele stagiaire voor op het secretariaat (m/v). Voor deze functie geldt dat de dagelijkse dynamiek groot is en geen dag hetzelfde. We zoeken iemand die goed weet om te gaan met vertrouwelijkheid en die het als een uitdaging ziet om juist ook in deze dynamiek op het secretariaat te ondersteunen. Je werkt samen met de secretaresse die de Directeur Communicatie ondersteunt en ben je het aanspreekpunt voor de afdeling.

Dit ga je doen:

Je werk is veelzijdig. Je helpt met agendabeheer, reizen, reserveringen, administratie en nog veel meer.

Je werkomgeving

Als stagiair bij ING word je volledig opgenomen in het team en je draait mee binnen de dagelijkse werkzaamheden. Je loopt mee met een ervaren secretaresse, die jou ondersteunt bij jouw ontwikkeling, begeleidt bij jouw werkzaamheden en eventueel bijstaat in je stage opdracht. In deze functie maak je deel uit van het Center of Expertise (CoE) Communicatie. Deze is gevestigd in Amsterdam. De communicatieprofessionals in het CoE zetten zich dagelijks in om een positieve impact te realiseren op de reputatie en merkvoorkeur van ING en op die manier de favoriete bank van Nederlanders te worden – zowel van consumenten, ondernemingen als instellingen. Centraal daarbij staat dat klanten en andere stakeholders zich verbonden voelen met ING: weten wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Dat doen we door interne en externe doelgroepen te beraken en te inspireren met geïntegreerde communicatie en door de dialoog op te zoeken met onze stakeholders. Het CoE Communicatie ondersteunt de Tribes bij het realiseren van hun purpose.

Het profiel dat we zoeken:

Iemand die een secretariële opleiding doet (minimaal MBO werk en denkniveau) en al een secretariële stage positief heeft afgerond. Gezien de aard van de contacten beschik je over uitstekende contactuele eigenschappen en communicatieve vaardigheden. Daarnaast beschik je over uitstekende kennis van MS Office en voel je je thuis in het werken met een laptop (zowel Microsoft als Apple). Beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. En vind je het leuk om nieuwe dingen te leren. Het is belangrijk dat je op dinsdagen aanwezig bent.

Competenties

•Kan zelfstandig en in teamverband werken

•Een proactieve can do mentaliteit

•Goede organisatie vaardigheden en een gestructureerde manier van werken

•Klantgericht

•Flexibel

•Stressbestendig

•Nauwkeurig op details

•Luisteren en sensitiviteit

Wat bieden wij jou?

•Een uitdagende stage in een bedrijf dat juist is over gegaan naar een complete agile manier van werken, conform Spotify en Google.

•24 tot 36-urige werkweek.

•Een stagevergoeding.

Ben je enthousiast?

Klik dan op 'Solliciteren'! Je kunt ook mailen voor informatie met Danny Bond , danny.bond@ing.com

Let op: om stage te kunnen lopen bij ING moet je gedurende je hele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages