Stagiair Operating Office ‐ Eventmanagement

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Jij bent iemand die niet wars is van regels en procedures en deze graag op een zodanige wijze implementeert dat jouw collega’s dit als vast onderdeel van hun werk gaan zien en daardoor de “controlebolletjes” op groen zetten. Tevens ben jij creatief en beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden om te ondersteunen bij het organiseren van evenementen voor relaties en collega’s op zowel interne als externe locaties. Flexibiliteit en mobiliteit is hierbij een must. Je bedient de Regio Noord Oost (kantoor Friesland, Groningen, Apeldoorn, Zwolle en Twente) met als standplaats Friesland of Groningen en met de nadruk op ondersteuning van de eventmanager.

Wat je gaat doen

  • Ondersteunende werkzaamheden t.a.v. controlelijsten, opvoeren nieuwe medewerkers, AGRC (de ABN AMRO Governance Risk Compliance tool), beheren kudosboard en andere voorkomende werkzaamheden
  • Ondersteuning van de eventmanager bij het organiseren en faciliteren van evenementen voor relaties en collega’s voor alle kantoren in de Regio

Wie zijn wij?

Klanten zijn onze zuurstof. Alleen het beste is goed genoeg voor hen. Alles wat we doen, doen we voor onze klanten en met hun belang in ons achterhoofd. We werken continu aan onze deskundigheid en durven risico’s zorgvuldig in te schatten. In een team van specialisten en professionals bieden wij jou de mogelijkheid om kennis te maken met de financiële wereld en zoveel mogelijk facetten van die wereld te ontdekken.

Wie ben jij?

Je bent nauwkeurig, flexibel en communicatief vaardig en hebt organisatietalent. Je bent niet bang om proactief en hard te werken. Daarnaast ben je nieuwgierig en wil je werkervaring op doen in de financiële en commerciële dienstverlening. Je beschikt over MBO en/of HBO opleidingsniveau en bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.Be a columbus! Heb jij lef en ben jij nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken, experimenteren en leren wat het beste is voor de klant? Jouw mening vinden wij belangrijk!

Wat bieden wij?

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. Uiteraard onder een uitstekende begeleiding.Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke, maar ook informele evenementen. Naast al deze voordelen bieden wij jou natuurlijk een aantrekkelijke stagevergoeding.

Are you in?

Met geweldige mensen krijg je een geweldige werkomgeving. We vragen van jou om het beste uit jezelf te halen. Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via telefoonnummer 030 – 23 27 548 of stuur een mail naar abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages