HBO/WO Meewerkstage HR Talent Acquisition – Trainee management

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Als stagiair binnen het team Key Potentials ben je onderdeel van een klein, dynamisch team van traineemanagers. Ook in deze gekke tijden waarin we allemaal thuiswerken, hebben we plek voor een stagiair (3-4 dagen per week) en kunnen we je begeleiden!

Je hebt veel contact met trainees en collega's uit de business, eigen verantwoordelijkheid in het selectieproces, je helpt bij het coördineren van (virtuele) events en er is ruimte voor eigen initiatief. Spreekt dit je aan? Weet je van aanpakken? Ben je een multi-tasker met affiniteit voor selectie en ontwikkeling van jonge ambitieuze mensen? Dan is deze stage voor jou!

Waar kom je terecht?

Je gaat werken in het team Key Potentials, onderdeel van HR Talent Acquisition. Dit team is verantwoordelijk voor het selecteren en begeleiden van trainees in het ING International Talent Programme. Lees hier meer over hét ING traineeship: https://www.ing.jobs/netherlands/traineeships.htm
Je werkt als stagiair samen met andere collega’s binnen HR, zoals team Employer Brand Activation en collega's van Global HR.

Jouw werkzaamheden

Je hebt een cruciale rol in het selectieproces van de trainees. Niet alleen ben je verantwoordelijk voor operationele taken tijdens de selectie, ook zal je het contact onderhouden met verschillende partijen in het selectieproces, zoals de traineemanagers, recruiters en trainees.

Daarnaast verzorg je interne en externe communicatie, o ndersteun je bij het organiseren van events (nu zijn deze virtueel, hopelijk kunnen we tijdens jouw stage ook weer live events organiseren!) en werk je mee aan verschillende verbeterprojecten. Je hebt daarbij veel contact met trainees, managers in onze business en medestagiairs. Niet onbelangrijk, je zorgt ook voor strakke administratie van bijvoorbeeld inschrijvingen voor trainingen.

Je bent 100% onderdeel van het team en het delen van je mening en nemen van initiatief wordt bijzonder gewaardeerd!

Als Key Potential stagiair maak je bovendien deel uit van het stage bestuur. Samen met een aantal andere stagiairs organiseer je workshops, events en meet-ups voor alle ING stagiairs. Al zal dit nu mogelijk iets minder zijn dan anders, nu kun je wel je creativiteit laten zien in hoe je je medestagiairs blijft spreken en inspireren.

Wat bieden wij?

- Een meewerkstage met eigen verantwoordelijkheden, eventueel aangevuld met onderzoek dat er daadwerkelijk toe doet

- Veel ruimte voor eigen initiatief

- Een ‘kijkje in de keuken’ bij een grote internationale organisatie

- Deel zijn van ons enthousiaste team

- Werken op een Agile manier

- De mogelijkheid voor het creëren van een eigen professioneel netwerk

- Een actief netwerk van stagiairs binnen heel ING

- Bij voorkeur een stage van 6 maanden (27-36 uur per week, dwz 3 of 4 dagen per week), startdatum: 15 juni. Iets eerder of later starten is bespreekbaar.

- Een stagevergoeding

Jij bent iemand die:

- Weet van aanpakken

- Zelfstartend is

- Affiniteit heeft met selectie en ontwikkeling

- Het leuk vindt om met jonge ambitieuze mensen te werken

- Accuraat en georganiseerd te werk gaat

- Oog voor detail heeft

- De Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst en beschikt over goede communicatieve vaardigheden

- WO denk- en werkniveau heeft en gedurende de gehele stageperiode inschreven staat bij een Nederlandse universiteit

Wil jij ontdekken hoe het er in de praktijk aan toe gaat bij een groot bedrijf? Wil jij echt een relevante bijdrage leveren tijdens je stage? Wil jij ervaren hoe het is om Agile te werken in een dynamisch team?

Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton en upload jouw CV en motivatie.

Heb je nog vragen over deze stage? Neem dan contact op met Rebecca van der Steen (rebecca.van.der.steen@ing.com).

Let op: om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.  

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages