HBO Stagiair

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Werk jij mee om Commercial Banking nog succesvoller te maken? Wil je bij ons een afstudeeropdracht doen en werken en leren combineren? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

De businessline Commercial Banking richt zich op ondernemingen met een omzet van 2,5 tot 250 miljoen euro. Met onze diepgaande klant- en sectorkennis bieden we onze klanten een breed palet aan producten en diensten. Deze blijven we constant vernieuwen en verbeteren, gedreven door digitalisering, technologische ontwikkeling en nieuwe klantbehoeften. Binnen Commercial Banking zijn we hard aan het werk om de strategische doelen die we gesteld hebben te realiseren. CB Execution Office ondersteunt de transitie om de organisatie klaar te maken voor de toekomst. Binnen het CB Execution Office vallen ook de teams van Business Change Management, Business Consultancy & Support en het Lean team. Totaal bestaat de afdeling uit ongeveer 60 collega’s. Jij creëert samen met hen een omgeving waar samenwerken en high performance centraal staan.

Je werkomgeving

Je standplaats is het hoofdkantoor van ABN AMRO aan de Zuidas in Amsterdam, maar het bezoeken van vestigingen elders in het land, behoort tot de mogelijkheden en kan onderdeel van de opdracht zijn. We werken in een moderne omgeving, waarin flexibel werken de norm is en je veel vrijheid hebt in waar, wanneer en hoe je (samen)werkt.

Je profiel

Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van onze klanten. Je collega’s en klanten kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Je wilt werkervaring op doen in de financiële dienstverlening in een professionele omgeving. Je bent ondernemend en niet bang om hard te werken. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou!Check je profiel.

Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

  • Je wilt veel leren en geeft je mening;
  • Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift;
  • Je bent nauwkeurig, zelfstandig, enthousiast en gedreven om resultaat neer te zetten;
  • Je beschikt over HBO denkniveau en opleiding;
  • Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar.

We bieden

  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een stagevergoeding

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met ​Karina van den Berg, Head of CB execution Office (06-1232 5718)​. Wij maken graag kennis met je.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages