Accountmanager Intern

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Accountmanager Intern

Ben jij diegene die een belangrijke rol speelt in onze vastgoedklanten de aandacht te geven die zij verdienen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Met jouw expertise ondersteun je de relatiemanagers optimaal tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Ontwikkel je zowel persoonlijk als professioneel bij ING Real Estate Finance. Heb je interesse? Lees dan snel verder!

Wie ben jij?

 • Je opereert op HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent accuraat en ziet administratieve processen als een uitdaging.
 • Je hebt affiniteit met data en IT en beschikt over goede Excel-kennis.
 • Je hebt interesse voor juridische aspecten van zakelijke kredieten.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en de Engelse taal voldoende, zowel in woord als geschrift.
 • Je beschikt over goede en klantgerichte communicatieve vaardigheden.
 • Je bent een teamspeler, slagvaardig en stelt de juiste prioriteiten.
 • Je bent pro-actief, hebt een flexibele houding en continu verbeteren is onderdeel van je werk.

Verder onderschrijf je de waarden van ING, vind je het vanzelfsprekend je in jouw werk ook naar deze waarden te gedragen en ben je net als alle ING collega’s bereid de bankierseed af te leggen.

Ben je op zoek naar meer informatie over de bankierseed? Kijk dan op https://www.ing.nl/de-ing/over-de-ing/uw-vraag-over-ing-beleid/de-bankierseed/index.html.

Dit ga je doen

Als Accountmanager Intern ben jij een belangrijke kracht binnen het klantenteam. Met jouw expertise ondersteun je de relatiemanagers optimaal tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Mede dankzij jou is het klantenteam in staat om onze vastgoedklanten de aandacht te geven die zij verdienen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

 • Het opmaken van offertes, verlengingsbrieven en overige correspondentie.
 • Het archiveren van elektronische (klant)dossiers.
 • De administratieve afwikkeling na het ontvangen van een getekende offerte, verlengingsbrief en overige correspondentie.
 • Het signaleren en rapporteren van eventuele knelpunten en het actief meedenken over en/of bijdragen aan het verbeteren van werkprocessen en systemen.
 • Het te woord staan van in- en externe cliënten en het verstrekken van informatie en uitvoeren van de noodzakelijke acties.
 • Het correct verwerken van vastgoedgegevens (up-to-date houden van huurgegevens en taxatiegegevens).
 • Het uitzetten en monitoren van taxatieverzoeken

Je werkomgeving

Je werkt bij ING Real Estate Finance in Rotterdam. Wij willen graag een partner zijn voor onze vastgoedklanten door, naast een op maat gemaakte financiering, inzicht te geven in de (regionale) markt in Nederland. Wij zijn actief in de sectoren kantoren, retail, woningen en logistiek. Je vindt ons in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven en Rotterdam.

Ons doel is de verwachtingen van onze vastgoedklanten te overtreffen met onze uitgebreide kennis van de Nederlandse vastgoedmarkt en helpen bij elk financieringsvraagstuk. Als marktleider in Nederland vinden wij het daarnaast onze taak om verduurzaming van vastgoed te stimuleren. Wij overtuigen onze vastgoedklanten graag van het belang van verduurzaming, om zowel economische als maatschappelijke redenen.

Werken bij ING Real Estate Finance betekent werken in een cultuur waar het nemen van verantwoordelijkheid, het samenwerken in klantenteams, vertrouwen op je collega’s en teambelang boven eigenbelang centraal staan. Met elkaar leveren we op deze manier de allerbeste dienstverlening aan onze vastgoedklanten.

Ben je op zoek naar meer informatie over ING Real Estate Finance? Kijk dan op www.ingref.nl.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een uitdagende positie met een uitstekend salaris en eigentijdse arbeidsvoorwaarden. Wij investeren veel in jouw persoonlijke ontwikkeling. Maar we verwachten ook dat je hierin zelf initiatief neemt en jezelf altijd op de hoogte houdt van actuele ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en jezelf blijft verbeteren.

De sollicitatieprocedure

Wil je meer weten of solliciteren? Wij maken graag kennis met je!

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Durf jij de uitdaging aan?

Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton met jouw CV en motivatiebrief. Het vervolg van het selectietraject bestaat uit 2 sollicitatiegesprekken, waarin we zowel kennis & vaardigheden als gedrag & competenties uitvragen.

Heb je nog vragen over deze functie of over werken bij ING? Neem dan contact op met Giacomo van Aalst, Hoofd Commercial Support via 06 8364 1102 of mail naar Giacomo.van.Aalst@ing.com.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages