HBO Meewerkstage Expertteam Zakelijk Advies

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Zeer uitdagende meewerkstage bij Expertteam Zakelijk

Ben jij creatief, taalkundig sterk en is communicatie jouw sterke kant? Ben je ook nog thuis in social media en heb je sales affiniteit? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit ga je doen:

Als stagiair binnen het Expertteam Zakelijk ga je de social media aanpak voor Adviesteam Zakelijk uitwerken. Dit betekent dat je proactief op zoek gaat naar voor ondernemers interessante en relevante content en ontwikkelingen binnen én buiten ING. Het uitdenken en opstellen van klantcommunicatie formats en hoe Adviseurs Zakelijk deze op een gemakkelijke manier kunnen delen via verschillende social media kanalen is hier onderdeel van. Tijdens je stage ben je ook verantwoordelijk voor het uitdenken van een pragmatische leadaanpak, die Adviesteam Zakelijk helpt commerciële impact te maken. Als je laat zien dat je meer verantwoordelijkheden/taken kunt en wilt opnemen, dan krijg je binnen het Expertteam Zakelijk uiteraard alle ruimte en volop ondersteuning om zelfstandig aan de slag te gaan met de dagelijkse werkzaamheden.

Je werkomgeving De werkzaamheden binnen Expertteam Zakelijk zijn zeer divers. Als team hebben wij het doel om de Adviseurs binnen Adviesteam Zakelijk te laten excelleren. We zijn niet alleen een sparring partner voor de Adviseurs Zakelijk, maar ook voor de Tribes om de dienstverlening van ING Zakelijk steeds verder te verbeteren. Goede communicatie naar onze Adviseurs Zakelijk alsmede onze zakelijke klanten speelt hierin een essentiële rol. Juist op dat punt willen we sneller vooruitgang boeken. De dynamiek binnen Expertteam Zakelijk biedt je de mogelijkheid om ING Zakelijk in korte tijd goed te leren kennen.

ING Zakelijk ING helpt dagelijks 600.000 ondernemers vooruit van verenigingen & stichtingen, ZZP’ers tot en met internationale ondernemingen. Wij willen ondernemers in staat stellen hun doelen te bereiken. ING gelooft dat ondernemen meer is dan geld verdienen en zaken doen. Het is een mentaliteit. Ondernemers willen vooruit, krijgen energie van pionieren en doen altijd dat stapje extra. Ze willen focus houden en kansen blijven zien en pakken. Gedoe met financiële zaken hoort daar niet bij. Daar ligt de rol van ING Zakelijk. Wij helpen ondernemers met het winnen van tijd, het creëren van overzicht, financiële flexibiliteit en expertise. De meeste bankzaken kunnen onze klanten zelf online regelen, maar voor een persoonlijk adviesgesprek over bijv. een financieringsbehoefte vanaf EUR 250.000,-, het sparren over ideeën voor de toekomst, internationaal zakendoen of het inrichten van betalingsverkeer, kunnen ze terecht bij een van onze ca. 150 Zakelijke Adviseurs binnen Adviesteam Zakelijk.

Wie ben jij?

Je bent een zelfstandige werker met een hands-on mentaliteit, die verantwoordelijkheid durft te nemen. Creativiteit, communicatieve vaardigheden en lef zijn belangrijke selectiecriteria voor deze stage. Je zit in het 3e jaar van de HBO opleiding Marketing, Communicatie (& Multimedia Design), Commerciële Economie of een andere passende studierichting. Je werkt graag in teamverband en je wilt jezelf steeds verbeteren in wat je doet.

Je herkent jezelf in het volgende profiel.
• Je bent niet bang om je mening te geven en je hebt affiniteit met social media.

• Je weet van aanpakken en komt proactief met voorstellen en ideeën.

• Je bent enthousiast, creatief, representatief en leergierig.

• Je beschikt over goede communicatieve en redactionele vaardigheden, waarbij uitstekende beheersing van de Nederlandse taal een vereiste is.

• Zowel in teamverband als zelfstandig functioneer je uitstekend.

Wat bieden we jou?

• Een meewerkstage van minimaal 3 maanden.

• Een uitdagende en leerzame omgeving met veel mogelijkheden om zelfstandig te werken.

• Ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

• Een marktconforme stagevergoeding van €450 obv 36-urige werkweek.

• Standplaats Amsterdam – Bijlmer.

Wil jij deze kans pakken? Herken jij je in het profiel en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage met veel verantwoordelijkheden?

Neem dan contact op met Corinda Versluijs via (06) 83 64 52 13 of Wim Heinstra (06) 55 74 25 84. Wij maken graag kennis met je!

Let op! Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je tijdens je stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages