Stagiair Digital Content Expert

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Kom jij ons team enthousiasmeren met de laatste inzichten uit je opleiding en ondertussen zelf flink doorgroeien door actief mee te draaien in ons team?

Je werk

Onze missie is ‘altijd waardevol klantcontact’. Als marktleider beogen we “Thought Leadership” met onze financiële expertise en kennis van onze klanten. Met een uitgekiende content marketing strategie trekken we gekwalificeerde prospects aan en zijn we in continue dialoog met onze bestaande klanten. Relevantie is de sleutel en met het inzetten van content marketing hebben we als doel het contact proactief, continue en vooral persoonlijk te raken. Op content marketing gebied zijn er al meerdere prijzen gewonnen en excelleren we als financiële instelling.

ABN AMRO MeesPierson is marktleider in Nederland en dit jaar voor de 13e keer uitgeroepen tot beste private bank van Nederland. De afdeling Commercial Marketing & Sales NL is verantwoordelijk voor de private banking formule en de online en offline vertaling daarvan.

Je komt te werken in het E-commerce team van ABN AMRO MeesPierson (8 FTE), onderdeel van Commercial Marketing & Sales NL (ca 30 FTE). Het team heeft een cruciale rol bij het versnellen van de digitalisering binnen de private bank.

Je werkomgeving

Als stagiair ondersteun en leer je van de Digital Content Experts. Binnen het e-commerce team is het content team verantwoordelijk voor de productie en continue optimalisatie van de content ten behoeve van de klanttevredenheid, sales, en merkbeleving van onze digitale kanalen, zoals ABNAMROMEESPIERSON.nl, FinancialFocus.nl, social media (facebook, linkedin) en email.

Als onderdeel van het content team maak je kennis met onder andere: search optimalisatie, commercieel schrijven, online optimalisatie, online paid media, video, podcasts, campagnes, banners etc. Daarnaast leer je werken met Content Management Systemen (Tridion, Wordpress) en email systeem (Tripolis). Uiteraard maak je ook kennis met de bancaire wereld en de financiële dienstverlening van ABNAMRO MeesPierson.

Je bent ondernemend en resultaat gedreven. Je hebt interesse in digitale marketing en wilt daar verder in groeien. Je vind het leuk om echt in ons team mee te draaien en zelfstandig activiteiten uit te voeren.

Je profiel

Je hebt een HBO opleiding op het gebied van: media, communicatie, (digital) Marketing, journalistiek, webredactie. Je houdt van schrijven en hebt daarin je eigen creatieve geest.

Als je eerder hebt gewerkt met content management systemen is dat een pre maar geen vereist. Wel werken we graag met iemand die net zo gepassioneerd is over de digitale wereld als wij.

Je bent beschikbaar voor minimaal 5 maanden en 4 dagen per week.

We bieden

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.

Interesse?

Met geweldige mensen krijg je een geweldige werkomgeving. We vragen van jou om het beste uit jezelf te halen. Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via telefoonnummer 030 – 23 27 548 of stuur een mail naar abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages