Meewerkstage Operational Risk Management

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Wij zoeken een student die past bij de Volksbank en zich thuis voelt binnen onze organisatie.

Dit betekent dat je:

  • Een hbo- of wo-studie volgt in de richting van (bedrijfs-)economie/, sociologie/psychologie, rechten, geschiedenis of een beta-studie. Je zit minimaal in je 3e (WO) of 4e (HBO) jaar en bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar;
  • Enthousiast en leergierig bent en aantoonbare affiniteit hebt met bancaire dienstverlening;
  • Beschikt over een analytisch vermogen en kritisch bent;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden hebt,in woord en geschrift;
  • Gedegen kennis hebt van MS Office (Word, Excel, PowerPoint);
  • Het liefst ook kennis hebt van programmeertalen als R, Python en Matlab (hoeft niet, mag wel).
In deze meewerkstage ondersteun je de risk managers met het uitvoeren van (data-) analyses, opzetten van rapportages en uitvoeren van ad-hoc onderzoeken. Afhankelijk van actualiteit kan de inhoud van de opdracht verschillend zijn, maar alle opdrachten bieden je een kans om meer van het vakgebied te leren kennen. Een deel van je stagetijd zal ingevuld worden door opdrachten & werkzaamheden die uit de clusters komen, maar we staan – naarmate de stage vordert – ook open voor eigen initiatief en input. Onderwerpen die hier voorbij zullen komen zijn Incident Loss Management, Risk Assessments, Control testing en beleidsmatige vraagstukken.

Solliciteren?
Klik op de "sollicitatie button" en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de stageplek kun je contact opnemen met Eva Dankers, Corporate Recruiter, eva.dankers@devolksbank.nl | 06 – 537 62 809.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om eens kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages