Werkstudent CB Real Estate Amsterdam

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ambitieuze werkstudent gezocht om aankomend half jaar mee te draaien bij ABN AMRO CB Real Estate Regional Accounts Amsterdam!

Je werk

Als (afstudeer)stagiair ga je voor minimaal 4 maanden één van de teams ondersteunen met het beheer van bestaande klantcomplexen en meewerken aan nieuwe deals.Je ondersteunt relatiemanagers en financieringsspecialisten die verantwoordelijk zijn voor het beheer van hun klantportefeuilles en natuurlijk nieuwe acquisities. Je helpt hen met reviseren en met nieuwe financieringsaanvragen. Bij een nieuwe financieringsaanvraag ga jij aan de slag met data om in te schatten wat het beste is voor de klant en voor de bank. Wat vind jij van het vastgoed? Wat is de financiële positie van de klant? Wat zijn de risico’s? Wij willen horen hoe jij erover denkt! Na je stage kan jij met een financiersoog naar vastgoed kijken, en heb je een beeld van de grote beleggers en ontwikkelaars op de markt. Zomaar langs een gebouw fietsen zit er na je stage niet meer in. Jij denkt direct aan de BAR, Debt Yield en LTV.

Je werkomgeving

ABN AMRO Real Estate Clients is met een team van 100 werknemers één van de marktleiders op het gebied van commercieel vastgoedfinancieringen in Nederland. Daarnaast zet de afdeling vol in op digitalisering, innovatie en duurzaamheid.

Je profiel

  • Je bent een HBO/WO student met aantoonbare interesse voor de financiële sector
  • Je bent geïnteresseerd in vastgoed en wilt meer te weten komen over deze sector
  • Je hebt je bachelor afgerond of bent deze aan het afronden of volgt je master
  • Je bent geïnteresseerd om meer te weten te komen over de zakenbank van ABN AMRO
  • Je bent een teamplayer, sociaal vaardig, maar ook goed in het zelfstandig oppakken van taken en durft je hierin proactief op te stellen
  • Je hebt helder voor ogen wat je wilt bereiken/leren tijdens je stage

We bieden

Deze stage van 4-6 maanden geeft je een goed beeld van wat een bank te bieden heeft op zakelijk vlak. Je zult een brede kennis opdoen over de verschillende facetten van vastgoedfinanciering. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijke stagevergoeding. Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Reageer dan op deze vacature! Voor meer informatie neem contact op met Aafke Spijkerboer 0636127114 of mail je CV naar aafke.spijkerboer@nl.abnamro.com.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages