Communicatie stage

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben je minstens een derdejaars hbo-student met een Communicatie achtergrond en opzoek naar het ideale bedrijf om je kennis toe te passen in het werkveld? Wil je een stage waarbij je onderzoek kan combineren met werkervaring? Of wil je je vaardigheden verbeteren door te leren van en samen te werken met onze professionals? Zoek dan niet verder, dit is de perfecte stageplek voor jou!

Jouw stage

Als communicatie stagiair speel je een essentiële rol binnen het team. Onze missie is om de nieuwe talenten voor ABN AMRO te vinden die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling en innovatie van de bank. Om dit waar te kunnen maken en onze doelen te bereiken, is goede en duidelijke communicatie hard nodig. Als communicatie stagiair help je ons om het werk van verschillende secties in dezelfde richting te laten wijzen, geef je advies waar nodig en ben je voortdurend bezig met het proces net weer een stukje beter te laten verlopen.

Als communicatie stagiair kan je ondersteuning bieden op de volgende vlakken:

 • Het bekijken en verbeteren van blogs & vlogs.
 • Feedback geven op diverse Branding projecten, vacatureteksten etc.
 • Het meedenken over zowel intern als externe marketingplannen.
 • Meegaan naar verschillende evenementen zoals carrièredagen en stagemarkten.
 • Helpen met het verbeteren van de huidige strategie van de afdeling.
 • Het posten van berichten en promoten via verschillende mediakanalen.
 • Het onderhouden van contact met verschillende externe partners.

Je profiel

 • Je bent derdejaars hbo-student (op ze minst).
 • Je hebt een achtergrond in communicatie, communicatiemanagement of iets hieraan gerelateerd.
 • Je kan vanaf 1 augustus of eerder beginnen.
 • Tweetalig: je kan uitstekend zowel Nederlands als Engels schrijven en spreken.
 • Flexibel: werken in een dynamische omgeving is niks nieuws voor jou
 • Overtuigingskracht: wanneer jij de doelgroep voor ogen hebt weet jij precies wat nodig is om hen over de streep te trekken.
 • Gestructureerd: georganiseerd, gestructureerd, zekerheid en vertrouwd omschrijven jou perfect.
 • Proactief: je beschikt over een “Hands-on” mentaliteit
 • Teamspeler: het benaderen van en omgaan met collega’s is de normaalste gang van zaken voor jou. Je vindt het niet moeilijk om hulp te vragen of feedback te ontvangen.
 • IT-affiniteit: Je zal je bevinden in een I&T-afdeling van de bank, je begrijpt en anticipeert dus ook op de wereld van IT.
 • Easy going: Je zegt zeker geen nee tegen een vrijdagmiddag borrel!

Je werkomgeving

Je komt te werken bij de afdeling I&T Internship Desk. Dit is een jong, multicultureel en enthousiast team dat is opgericht in oktober 2017 binnen de Innovation en Technology afdeling van ABN AMRO. I&T Internship Desk is verantwoordelijk geweest voor het faciliteren en het plaatsen van stagiairs bank breed. Dit is ons gelukt door uitdagende en leerzame stageopdrachten samen te stellen met de managers van diverse afdelingen. Door op de hoogte te blijven van actuele zaken rondom het studentenleven en optimaal contact te onderhouden binnen de organisatie komen we steeds dichter bij het behalen van onze doelen.

I&T Internship Desk is een flexibele, ambitieuze en gepassioneerde afdeling die gelooft in het constant ontwikkelen en verbeteren van jezelf door hard te werken en je vaardigheden op de proef te stellen. Maar het meest belangrijke, is het behouden van plezier in het werk dat je doet!

We bieden

Ben je op zoek naar een verrijkende stage om jezelf te ontwikkelen? Wil je werken in een van de beste werkomgevingen van Nederland? ? Dan nodigen wij je uit om hier te komen om samen met ons geschiedenis te schrijven, om je stempel te drukken door middel van je harde werk, inzet en gezelschap.

Bij ABN AMRO moedigen we je aan jezelf te ontwikkelen tot het broodnodige talent waar de wereld op wacht! Je zult werken met de beste professionals in de business en ook met de nieuwste technologieën, in een creatieve, flexibele en relaxte sfeer. Wij bieden je de mogelijkheid om op te vallen en een verschil te maken.

Geloof je het niet? We nodigen je uit om het zelf te ervaren.

Interesse?

Ben je al overtuigd om een waardevol lid van ons team te worden? Solliciteer dan direct! Vergeet niet, een goeddoordacht en vooral overzichtelijk CV met motivatiebrief kan er voor zorgen dat jij opvalt in de menigte.

Hoe doe je dat het best?

 • Zet alleen de meest relevante ervaringen in je CV en brief.
 • Presenteer jezelf kort in je brief en vertel waarom juist jij bij ons past. Wat je waardevolle eigenschappen zijn en waar jouw interesse en passie ligt. Hoe zie jij jezelf werken in een zakelijke omgeving?
 • Vermeld duidelijk in welke periode je beschikbaar bent om stage te komen lopen en wat het doel van je stage. (Bijv. vanaf augustus 2019 tot februari 2019, afstudeer/onderzoek/meewerk stage)

We kijken er naar uit om je te leren kennen!

Heb je twijfels, vragen of complimenten voor ons? Bereik ons via email (it.internships@nl.abnamro.com), telefoon (020-3433443) ofWhatsApp (+31 6 831 53373)!

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages