Communicatie: contentcreatie Stage

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben je op zoek naar het ideale bedrijf om je vaardigheden te testen en te verbeteren? Een plek waar je kunt uitgroeien tot de communicatiedeskundige die je wil worden? Zoek niet verder! ABN AMRO biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, samen met de beste professionals in het bedrijf. Wij zijn op zoek naar jou!

Jouw stage

Identity & Access (I&A) management is overal; wanneer je als klant de app opent, wanneer je als werknemer inlogt in het systeem en wanneer je je eigen systeem bouwt op AWS. I&A is een van de beste beveiligingssystemen. Toch wordt het beschouwd als moeilijk en complex om te gebruiken en om uit te voeren. De opdracht is om te helpen ons onze diensten bekend te maken aan de wereld, op een begrijpelijke en vindbare manier.

Op dit moment is er een heleboel informatie over de diensten, de oplossingen en de richtsnoeren, verspreid over vele hulpmiddelen en locaties. Veelal zijn deze geschreven in een 'Identity & Access' taal, wat erg moeilijk te begrijpen is door de consument. Gedurende de stage, kun je bijdragen aan het structureren van alle informatie en het vindbaar en begrijpelijk maken hiervan.

Activiteiten:

 • Het verzamelen van documentatie.
 • Het selecteren van de juiste tool.
 • Het houden van interviews.
 • Het herschrijven en –structureren van de documentatie.
 • Het publiceren van de resultaten.

Jouw werkomgeving

Het Identity & Access Management team is onderdeel van de Corporate Information Security Office (CISO) en is verantwoordelijk voor de gecontroleerde toegang, van zowel klanten als medewerkers, voor de ABN AMRO IT-systemen. Het Identity & Access team heeft meer dan honderd medewerkers, variërend in leeftijd, geslacht en nationaliteit. Allemaal hebben zij een station voor beveiliging. De bank zit middenin allerlei veranderingen, zoals de overgang naar de publieke cloud, de transformatie naar DevOps en de nieuwe digitale bancaire oplossingen, zoals Tikkie. Gezamenlijk zorgt dit team ervoor dat alle vormen van toegang op een veilige en eenvoudige manier worden verstrekt, aan klanten of werknemers.

Jouw profiel

 • Je bent een MBO- of HBO-student.
 • Je studie bevat communicatie of security.
 • Je bent in staat om te werken met Identity & Access Management.
 • Je kunt beginnen vanaf juni.
 • Communicatief: je kunt informatie overbrengen op een accurate en duidelijke manier.
 • Nederlands/Engels:je beschikt over een uitstekend niveau van zowel de Nederlandse als de Engelse taal (mondeling én schriftelijk).
 • Harde werker:je hebt een “stoppen wanneer het gedaan is” mentaliteit.
 • Proactief:je hebt een "hands-on" mentaliteit.
 • Leergierig:je toont interesse in nieuwe onderwerpen en probeert om hiervoor de relevante informatie te verkrijgen.
 • Punctueel: je bent goed in het stellen van prioriteiten en weten welke beslissingen te maken.

Wat bieden wij

Zoek je een verrijkende stage waarin je jezelf kunt ontwikkelen? Wil je werken in een van de beste werkomgevingen van Nederland? Dan nodigen wij je uit om hier te komen om samen met ons geschiedenis te schrijven, om je stempel te drukken door middel van je harde werk, inzet en gezelschap.
Bij ABN AMRO moedigen we je aan om jezelf te ontwikkelen tot de broodnodige talent waar de wereld op wacht! Je werkt met de beste professionals in het bedrijf en met de nieuwste technologieën, in een creatieve, flexibele en eenvoudige atmosfeer. Wij bieden je de mogelijkheid om je te onderscheiden en om een verschil te maken.

Geloof je het niet? Wij nodigen je uit om het zelf te komen ervaren.

Geïnteresseerd?

Ben je zelfverzekerd genoeg om een waardevol lid van ons team te worden, reageer dan direct! En vergeet niet; een goed doordacht en gestructureerde CV en motivatiebrief kunnen je onderscheiden van de rest!

Hoe dit te doen?

 • Zet alleen baanrelevante items op je CV en in je brief.
 • In je brief presenteer je jezelf kort en vertel je ons waarom je geïnteresseerd bent in deze vacature in het bijzonder en het werken bij ABN AMRO in het algemeen. Vervolgens leg je uit hoe je waarde kunt toevoegen aan ons team, door te wijzen op je relevante vaardigheden en ervaring.
 • Noem ten slotte altijd je beschikbaarheidsperiode (bijvoorbeeld vanaf februari 2019 tot juli 2019) en het doel van je stage (bijvoorbeeld scriptieonderzoek of werkervaring).

Wij verheugen ons erop om je te leren kennen!

Twijfels, vragen of complimenten voor ons? Bereik onsvia email (it.internships@nl.abnamro.com), telefoon (020-3433443) ofWhatsApp (+31 6 831 53373)!

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages