Meewerkstage bij ABN AMRO - HR Reward: Medewerkerswaardering, communicatie en organisatie binnen HR

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Meewerkstage bij ABN AMRO – HR Reward: Medewerkerswaardering, communicatie en organisatie binnen HR

Duur: 4 - 6 maanden, start per september/oktober 2019
Uren per week: 32 uur
Locatie: Amsterdam (Zuidas)
Stagevergoeding: HBO €450 per maand, WO €600 per maand

Je werk

Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat onze medewerkers zich meer gewaardeerd voelen? Dat is een van de vraagstukken waar jij je tijdens deze meewerkstage mee bezig gaat houden.

Binnen de bank zijn we bezig om een waarderingsprogramma voor onze medewerkers op te zetten. Het is van belang dat dit programma goed aansluit bij de behoefte van de medewerker en dat de uitrol soepel verloopt. Tijdens jouw stage zal jij hier, samen met het team, verantwoordelijk voor zijn. Denk hierbij aan support bij uitvoering/implementatie van het waarderingsprogramma, waaronder het monitoren van een testperiode, deze resultaten te analyseren en verbeterpunten om te zetten naar concrete acties. Daarnaast zal je je bezighouden met het opzetten van de communicatiecampagne en het beantwoorden van vragen van medewerkers.

Ons team houdt zich bezig met meer onderwerpen dan alleen het medewerkerswaarderingsprogramma. Zo zijn we bijvoorbeeld bezig om onze arbeidsvoorwaarden beter te communiceren binnen de bank. Je stage zal deels in het teken staan hiervan. Daarnaast werken we aan een verduurzaming en vereenvoudiging van ons vervoersbeleid. Hier zal je ook aan bij kunnen dragen.

Kortom, een diverse stage waarin je veel van kan leren!

Je werkomgeving

Samen met een team van 20 gedreven en enthousiaste Reward collega’s werken wij aan een betere werknemersbeleving op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Wij bedenken en implementeren beleid dat past binnen de visie van de bank maar ook aansluit bij de behoefte van de medewerker.

Op onze afdeling wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Wij vinden een goede werk-privé balans belangrijk. Wil je tijdens de lunch sporten in onze interne sportschool of een dagje thuiswerken, dat kan allemaal. Nog een voordeel: ons kantoor ligt vlak naast station Amsterdam Zuid, dus makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Je profiel

Je bent opzoek naar een meewerkstage. Je bent proactief, communicatief vaardig (schriftelijk en mondeling), creatief, neemt verantwoordelijkheid en kan goed samenwerken. Je volgt een HBO of WO opleiding, bij voorkeur in de richting van psychologie, HR, bedrijfskunde of communicatie. Je bent 32 uur per week beschikbaar voor 4 tot 6 maanden (voorkeur 6 maanden).

We bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf nog beter te ontwikkelen in jouw vakgebied door zelf aan de slag te gaan, verantwoordelijkheid te krijgen en te nemen maar ook krijg je de nodige begeleiding vanuit het team. Daarnaast krijg je een kijkje in de keuken van ABN AMRO. Tijdens deze stage krijg je een goed beeld van hoe de organisatie in elkaar zit. Ook krijg je alle gelegenheid om mee te kijken op andere gebieden waar jij meer van wilt weten door bijvoorbeeld een dagje mee te lopen bij een ander team.

Daarnaast bieden wij een stagevergoeding van €450 per maand voor Hbo-studenten en €600 per maand voor WO-studenten.

Interesse?

Heb je interesse in deze meewerkstage stuur dan je cv en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je ook mailen naar: geertje.vernooij@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages