HBO/WO Meewerkstage Product Manager Daily Banking (sept. 2019)

ING

Stage informatie

Organisatie: ING

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

HBO Meeloopstage – Customer Journey Expert/Productmanager Daily Banking (Half jaar, start september 2019)

De afdeling Daily Banking (Current Accounts) is binnen ING Leeuwarden op zoek naar een ambitieuze en zelfstandige HBO stagiaire die een half jaar mee wil werken in een squad (scrum team) van 6 Customer Journey Experts (Productmanagers).

Daily Banking
Binnen de Tribe Daily Banking werken we in België en Nederland met veel energie aan de optimalisatie van de Dagelijkse Bankzaken producten van ING; Sparen, Betaalrekeningen en de Billing daarvan.

Miljoenen particuliere en zakelijke klanten maken dagelijks gebruik van onze producten en processen. Met circa 70 squads gevestigd in Amsterdam, Leeuwarden en Brussel werken we aan onze purpose ‘Making your everyday effortless’. Hiermee zorgen we dat onze klanten eenvoudig, veilig, altijd en overal van onze producten en diensten gebruik kunnen maken. Hiervoor werken we nauw samen met Marketing, IT en afdelingen als Compliance, Legal en ORM.

Je werkomgeving
ING loopt voorop in de markt en werkt volledig via het Agile gedachtengoed. In onze cultuur staat de Orange Code voorop: Je pakt het op en maakt het waar, helpt anderen succesvol te zijn en je loopt altijd een stap voor.

Het team waar je stage gaat lopen is verantwoordelijk voor een aantal Betaalproducten als de Zakelijke Rekening en Zakelijke Betaalpakketten, bijbehorende processen en customer journeys.

Dit ga je doen


•Meewerken in de sprints van het team in Leeuwarden en gemiddeld 1 dag per week in Amsterdam. In deze sprints pak je taken op als:

oKlantcommunicatie schrijven
oVoorwaarden en werkinstructies optimaliseren en aanpassen
oKleine procesverbeteringen uitvoeren
oAnalyses uitwerken


•Frequent terugkerende zaken in sprints zelfstandig oppakken en uitvoeren als:
oFeedback van klanten en medewerkers bijhouden en verwerken
oKlachtanalyses uitvoeren


•Actieve bijdrage leveren aan Agile events van het team, denk aan stories voorbereiden, review sessies voorzitten etc.

Indien jouw opleiding dit vereist kan je een onderzoeksopdracht uitvoeren naast de meewerktaken. Dit zal een opdracht zijn die aansluit bij de purpose van het team. De exacte invulling is in nader overleg te bepalen.

Wie ben jij?
Je bent een ambitieuze en leergierige HBO student die interesse heeft in het beheren van producten en processen. Verder weet je hoofd- en bijzaken goed van elkaar te scheiden maar ook verbanden te leggen. Je hebt een frisse blik en durft je uit te spreken. Je staat open voor het geven- maar ook het ontvangen van feedback. De volgende eigenschappen zijn jou op het lijf geschreven:
•Communicatief vaardig
•Organisatorische vaardigheden
•Nieuwsgierig
•Zelfstandig
•Verantwoordelijk
•Enthousiast


Wat bieden we je?


Een dynamische stageomgeving waar je ervaring op kan doen op de volgende gebieden:
•Inhoudelijk ervaring in de rol van Customer Journey Expert/Productmanager.
•Soft-skills en competenties ten aanzien van het werken binnen een grote en professionele organisatie als stakeholdermanagement etc.
•Werken in een agile werkomgeving.
•Stagevergoeding van 450,- euro bruto per maand (36 uur)

Ben je enthousiast?
Herken jij jezelf in dit verhaal, dan maken we graag kennis met je! Stuur je motivatie en CV in via onderstaande button. Voor vragen kun je contact opnemen met Ilse Zwaan (06-19281601), Customer Journey Expert en Product Owner Daily Banking.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages