HR/Recruitment Stage ABN AMRO MeesPierson Stagebureau

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Zet jij ABN AMRO MeesPierson op de kaart bij jong aanstormend talent? Jij bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van alle stagiairs binnen ABN AMRO MeesPierson. Daarnaast bezoek je evenementen om de juiste kandidaten te kunnen werven, ABN AMRO MeesPierson te promoten en krijg je de mogelijkheid om bij te dragen aan diverse projecten. Je kunt starten tot en met november en je bent minimaal 4 dagen (36 uur)per week beschikbaar.Je krijgt volop de ruimte om je eigen ideeën te implementeren of een eigen onderzoek op te zetten. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Het stagebureau is verantwoordelijk voor de werving en selectie van de stagiairs voor alle kantoren van ABN AMRO MeesPierson. Als recruiter i.o. ben je verantwoordelijk voor het invullen van de vactures binnen je eigen regio. Je werkt nauw samen met de operate officers van jouw regio.

Je werkzaamheden bestaan onder andereuit: 

 • Behandelen van cv's en motivatie brieven
 • Voeren van de eerste sollicitiatiegesprekken via beeldverbinding.
 • Bewaken vande voortgang van het sollicitatie proces
 • Voorstellen kandiaat aan het kantoor na een positieve uitkomstenhetin gang zetten vande screening
 • Bijwonen stage-evenementen
 • Verzorgen van gastcolleges op hogescholen en universiteiten
 • Mogelijkheidom plaats te nemen in het bestuur van CASt (Club ABN AMRO Stagiairs)
 • Aanleveren van contents voor social media
 • Bijhouden van de interne connections-pagina van het ABN AMRO MeesPierson
 • Up-to-date houden van handboeken voor de verschillende functies die die stagiaires uitoefenen.
 • Verwerken managementinformatie
 • Verzorgen van de Onboardingsdagen voor de nieuwe stagiaires van ABN AMRO MeesPierson

Wie zijn wij?

Klanten zijn onze zuurstof. Alleen het beste is goed genoeg voor hen. Alles wat we doen, doen we voor onze klanten en met hun belang in ons achterhoofd. We werken continu aan onze deskundigheid en durven risico’s zorgvuldig in te schatten. In een team van specialisten en professionals bieden wij jou de mogelijkheid om kennis te maken met de financiële wereld en het adviseren van vermogende klanten.

Wie ben jij?

Jij bent degene waar onze klanten en collega’s op kunnen bouwen! Je bent nauwkeurig, flexibel en communicatief vaardig. Je bent niet bang om proactief en hard te werken. Daarnaast ben je nieuwgierig en wil je werkervaring op doen in de financiële en commerciële dienstverlening. Je beschikt over HBO/WO opleidingsniveau en bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Be a columbus! Heb jij lef en ben jij nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken, experimenteren en leren wat het beste is voor de klant? Jouw mening vinden wij belangrijk!

Wat bieden wij?

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van Private Banking in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. Uiteraard onder een uitstekende begeleiding. Stage lopen bij ABN AMRO MeesPierson betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO MeesPierson investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen.

Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke, maar ook informele evenementen. Naast al deze voordelen bieden wij jou natuurlijk een aantrekkelijke stagevergoeding.

Are you in?

Met geweldige mensen krijg je een geweldige werkomgeving. We vragen van jou om het beste uit jezelf te halen. Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via telefoonnummer 030 – 23 27 548 of stuur een mail naar abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages