Stage People Development

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Vind jij het leuk je bezig te houden met de ontwikkeling van medewerkers? En lijkt het je interessant betrokken te worden bij de ontwikkeling van trainingen en coaching? Kom mee bouwen aan onze nieuwe bank en maak het verschil voor onze klanten!

Gedurende je meewerkstage kom je terecht op de afdeling Bijzonder Beheer. Bijzonder Beheer begeleidt klanten met betalingsproblemen. Binnen Bijzonder Beheer ben je werkzaam zijn binnen de afdeling Bedrijfsbureau en kom je in het team People Development terecht. In dit team wordt alles uit de kast gehaald om de medewerkers datgene te geven wat zij nodig hebben om hun werkzaamheden goed uit te kunnen voeren én zichzelf te blijven ontwikkelen. Kortom, alles wat vakbekwaamheid en vakvolwassenheid aangaat.

Jouw verantwoordelijkheden
Gedurende je stageperiode zul je echt onderdeel van het team worden. Je wordt bij alle zaken betrokken die zich op dat moment afspelen en wanneer er trainingen gegeven worden mag je deze ook bijwonen.

Een greep uit jouw takenpakket:
  • De gehele administratie rondom ontwikkeling (nieuwe) medewerkers
  • Ontwikkeling van medewerkers bijhouden
  • Het up to date houden van iD sites (o.a. de interne site van Bijzonder Beheer)
  • Verantwoordelijkheid voor de mailbox van Bijzonder Beheer Opleidingen
  • Mutaties in Hoffelijk
  • Buiten je vaste taken om is er veel ruimte andere taken op te pakken, mee te lopen met andere afdelingen etc. Kortom, deze stage geeft je ook echt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen!

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk.

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

Je volgt een HBO- of WO-opleiding in de richting van Human Resource of Toegepaste Psychologie.
Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur p/w Je bent leergierig. Je bent empathisch, betrokken en integer. Je kunt zelfstandig werken en beschikt over analytische vaardigheden. Daarnaast vind je het leuk om in een dynamisch team te werken.

Let op: Wij zoeken een stagiair(e) die op korte termijn beschikbaar is.

Solliciteren?

Reageer op deze stageplaats door op de sollicitatie button te klikken. Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Kom je door de selectie heen dan ontvang je van ons een casuïstiek die wij jou vragen te maken, om te kijken of je binnen onze organisatie past. Voor vragen over de inhoud van de functie kan je contact opnemen met Gaby van de Voort, Bijzonder Beheer, beleid & ontwikkeling, 06-55111424.Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marissa Hardeman, Medewerker Recruitment, marissa.hardeman@devolksbank.nlof mobiel+31 6 53 94 03 79.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages