Meewerkstage bij ABN AMRO - Communicatie, beleid en organisatie binnen vitaliteitsprogramma

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Meewerkstage bij ABN AMRO – Communicatie, beleid en organisatie binnen vitaliteitsprogramma

Duur: 5 maanden per 15 augustus 2019
Uren per week: 32 uur

Je werk

Tijdens deze meewerkstage geef je support aan de Reward consultants bij de uitvoering van het vitaliteitsprogramma LEEFVitaal! en andere Well-being onderwerpen zoals arbobeleid . In 2019 wil ABN verder met de uitrol van het vitaliteitsprogramma om medewerkers te inspireren en te faciliteren om een gezonde(re) levensstijl te realiseren. Het afgelopen jaar is een nieuwe visie ontwikkeld en onder de naam Energized You zal deze geïntroduceerd worden. De focus van deze meewerkstage zal liggen op uitrol van de nieuwe visie, de communicatie en de marketing van het vitaliteitsprogramma. Ook help je om het huidige vitaliteitsaanbod aan te passen aan de nieuwe visie.

Jij maakt je er hard voor dat iedereen af weet van het aanbod en deel gaat nemen. Daarnaast komen ook verschillende organisatorische aspecten aan bod (planning, logistiek, contact met leveranciers etc.). Je helpt ook mee met het organiseren van vitaliteitsmarkten, workshops en inspirerende evenementen voor onze medewerkers en andere activiteiten ter bevordering van het welzijn van de medewerkers van ABN AMRO.

Je werkomgeving

HR Reward is onderdeel van het HR Employee Experience Center. HR Reward formuleert alle arbeidsvoorwaardelijk gerelateerde beleid van ABN AMRO dat de Bank wereldwijd ondersteunt bij het realiseren van de doelstellingen. HR Reward vertaalt dit naar beloningsinstrumenten en arbeidsvoorwaarden en ziet toe op de toepassing van dit beleid. Het team Well-being binnen Reward is verantwoordelijk voor het ontwerp en de implementatie van de strategie en het beleid ten aanzien van onder andere arbo, vitaliteit, zorgverzekering, verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Je profiel

Je volgt een HBO/WO opleiding en bij voorkeur in de richting van psychologie, HR, communicatie of marketing. Je bent op zoek naar een meewerkstage waar je jezelf kan ontwikkelen.

We bieden

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen. Je stage is in een vakgebied dat sterk in beweging. De LEEFVitaal! initiatieven waaraan je meewerkt, hebben echt impact in de dagelijkse praktijk. Ook krijg je alle gelegenheid om mee te kijken op andere gebieden waar jij meer van wilt weten. Natuurlijk mag jij zelf ook meedoen aan de LEEFVitaal! activiteiten.

Interesse?

Heb je interesse in deze meewerkstage stuur dan je cv en motivatiebrief naar Monique Bosbaan, HR Reward Consultant via monique.bosbaan@nl.abnamro.com . Voor meer informatie kun je ook bellen: 020-6282770.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages