Stage SME Banking

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben je een echte klantenmens en commercieel ingesteld? En heb je interesse in de zakenbank van ABN AMRO? Wil jij weten hoe wij het MKB bedienen? Dan is een stage bij SME banking (Small-and Medium Enterprises) wellicht iets voor jou!Als stagiair zal je een rol spelen bij het maken van (financiële) analyses en het in kaart brengen van het verdienmodel van een prospect/klant. Daarbij zal je ook ondersteunen bij de operationele zaken. Je schoolopdracht kun je in overleg met ons bepalen.

Je werk

Je staat als stagiair nauw in contact met de klantadviseurs binnen SME banking.
Binnen SME banking is een klantadviseur verantwoordelijk voor het bedienen van klanten binnen een bepaalde sector. Samen met het team ben jij hét ondernemende gezicht van ABN AMROJe krijgt veel verantwoordelijkheid en voert onder begeleiding van meer ervaren collega’s werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het onderhouden van de relatie met (potentiële) klanten, het ondersteunen van de klantadviseur bij kredietaanvragen en het signaleren en in kaart brengen van kansen in een bepaalde sector. Je interesseert je voor wat er in de wereld gebeurt, begrijpt wat onze klanten bezig houdt en denkt mee over kansen en mogelijke innovaties.

Je werkomgeving

Je profiel

  • Je bent een HBO/WO student met interesse voor de financiële sector.
  • Je hebt je bachelor afgerond of bent deze aan het afronden of volgt je master
  • Je bent geïnteresseerd om meer te weten te komen over de zakenbank van ABN AMRO.
  • Je bent een teamplayer, sociaal vaardig, maar ook goed in het zelfstandig oppakken van taken en durft je hierin pro-actief op te stellen
  • Je hebt helder voor ogen wat je wilt bereiken/leren tijdens je stage

We bieden

Deze stage van 3-6 maanden geeft je een goed van wat een bank te bieden heeft op zakelijk vlak. Je zult een brede kennis opdoen van de uiteenlopende bankproducten. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijke stagevergoeding. Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Reageer dan op deze vacature! Voor meer informatie neem contact op met Manager Klantadvies Regio West, Rieneke de Ruiter ( 06-30624821)

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages