Stage Private Assistance ABN AMRO MeesPierson

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Private Assistance is het team binnen Private Banking dat gespecialiseerd is in het regelen van alle dagelijkse bankzaken. Door de inzet van Private Assistance worden klanten snel en adequaat geholpen en kunnen private bankers en assistenten zicht focussen op complexere zaken.Werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk bij Private Banking! Dit is je kans om ervaring op te doen!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Jij als adviseur van Private Assistance geeft servicegericht advies met de kwaliteit die men van een Private Bank mag verwachten. Dat betekent dat jij tijd voor de klant neemt, de dagelijkse bankzaken zelf afhandelt en zo nodig direct contact met de banker of specialist opneemt. Uiteraard voer je deze werkzaamheden uit op jouw persoonlijke laptop!

Wie zijn wij?

De dienstverlening richt zich op dagelijkse bankzaken en eenvoudig advies op het gebied van lenen, sparen en verzekeren. Ook met vragen over internet- en mobiel bankieren kan de klant bij ons terecht. De klant heeft snel verbinding met de adviseur. Er is geen keuze menu en vooraf is het niet nodig om een rekeningnummer in te toetsen.

Wie ben jij?

Jij bent degene waar onze klanten en collega’s op kunnen bouwen! Je bent nauwkeurig, flexibel en communicatief vaardig. Je bent niet bang om proactief en hard te werken. Daarnaast ben je nieuwgierig en wil je werkervaring op doen in de financiële en commerciële dienstverlening. Je beschikt over HBO/WO opleidingsniveau en bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar. Daarnaast beschik je over het diploma WFT Basis.Be a columbus! Heb jij lef en ben jij nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken, experimenteren en leren wat het beste is voor de klant? Jouw mening vinden wij belangrijk!

Wat bieden wij?

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. Uiteraard onder een uitstekende begeleiding. Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen.Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke, maar ook informele evenementen. Naast al deze voordelen bieden wij jou natuurlijk een aantrekkelijke stagevergoeding.

Are you in?

Met geweldige mensen krijg je een geweldige werkomgeving. We vragen van jou om het beste uit jezelf te halen. Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via telefoonnummer 030 – 23 27 548 of stuur een mail naar abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages