Project Office

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Stagiair(e) Project Office

Standplaats:    's Hertogenbosch

Van Lanschot is de oudste onafhankelijke bank van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. Van Lanschot biedt fullservicedienstverlening aan vermogende particulieren in Nederland en België en aan ondernemers en hun ondernemingen. Van Lanschot staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waarin advisering, persoonlijke service en maatwerk centraal staan. De belangen van de klant staan voorop bij haar dienstverlening. Dat blijkt onder andere uit de transparante kostenstructuur van de diensten die zij aanbiedt. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen blijft Van Lanschot investeren in de vakbekwaamheid en de deskundigheid van haar medewerkers.

Project Office
Voor de afdeling Project Office zijn wij op zoek naar een stagiair(e). De afdeling  bestaat uit zeven ervaren projectmanagers die voor Private en Business Banking de key projecten uitvoeren. Deze projecten hebben een substantiële invloed op de cliënt of de werkwijze van onze commerciële organisatie. Het merendeel betreft veranderingen in adviesprocessen of operationele werkwijzen op de kantoren. Je kunt hierbij denken aan verbetering van hypotheekadvies en het regionaliseren van het distributienetwerk.

Wil je weten hoe het is om onder druk van tijd, kwaliteit en budget resultaten te boeken?
Leer van ervaren projectmanagers het vakgebied kennen. Tijdens je stage krijg je de unieke kans om binnen een dynamisch speelveld mee te werken aan verschillende projecten. Je levert direct een bijdrage aan het succes van een project. Het mede-voorbereiden en opvolgen van deze projecten vormt jouw uitdaging!

Wat ga je bij Van Lanschot doen?
Soort opdracht: meeloopstage

 • Je leert het projectmanagement vak kennen door mee te werken met ervaren projectmanagers;
 • Je bereidt projecten voor en zorgt voor opvolging;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de voorbereiding en uitwerking van beslissende stuurgroepvergaderingen;
 • Je verzorgt de projectplanning en houdt deze up-to-date;
 • Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van risk assessments, logging en monitoring evenals bij het management van de issuelog;
 • Je verzorgt waar nodig andere operationele taken zoals uitvoeren van analyses, bijhouden van actielijsten, opstellen van brieven.

Herken jij je in dit Van Lanschot profiel?
Stage lopen bij Van Lanschot betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven.

 • Zit jij in het derde of vierde jaar van je academische opleiding, bij voorkeur Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Economie of een andere gerelateerde studie?
 • Ben je per direct beschikbaar voor minimaal 4 maanden?
 • Beheers je de Nederlandse taal en beheers je MS Office?
 • Ben je communicatief sterk, creatief en servicegericht?
 • Ben je flexibel en representatief?
 • En heb je affiniteit met de financiële sector?

Dan zoeken wij jou!

Ben je geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons op. Voor nadere informatie kun je bellen met Wendy Winkelhuijzen, Manager Project Office, telefoon (073) 548 30 35 of Martine van de Velde, recruiter (073) 548 72 47.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: Van Lanschot

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages