Stage ABN AMRO MeesPierson Retail Investments

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Vind je het leuk om mee te werken en je in te leven in onze vermogende klanten? Verdiep jij je graag in de achtergronden van onze specialisten? Wat houdt het in de klant te adviseren? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal! Wij zijn benieuwd!

Retail Investments is verantwoordelijk voor de beleggingsdienstverlening voor Retail klanten met een vermogen boven de €50.000 tot €500.000. We werken vanuit vier clusters in het land: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch en Zwolle. Het team van assistenten zijn gevestigd in Utrecht. Jouw werkplek is in Utrecht, met mogelijkheid tot flexwerken.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Jij verzamelt en verwerkt MI/data en biedt ondersteuning bij commerciële acties (denk aan telefonische ondersteuning zowel intern als extern, verzamelen van klantinformatie, planning maken etc). Daarnaast ondersteun je de managers van het team bij eenvoudige tot complexere handelingen.

Verder:

  • Verricht je werkzaamheden waarbij de nadruk ligt op beheersing en monitoring met betrekking tot vermogensbeheer
  • Heb jij de mogelijkheid tot meelopen met de specialisten en het bijwonen van klantgesprekken
  • Maak jij proactief voorstellen van verbeteracties
  • Bereid jij vergaderingen voor
  • Leer je ABN AMRO beter kennen, denk hierbij aan het meelopen en bezoeken van een andere afdeling

Wie zijn wij?

Klanten zijn onze zuurstof. Alleen het beste is goed genoeg voor hen. Alles wat we doen, doen we voor onze klanten en met hun belang in ons achterhoofd. We werken continu aan onze deskundigheid en durven risico’s zorgvuldig in te schatten. In een team van specialisten en professionals bieden wij jou de mogelijkheid om kennis te maken met de financiële wereld en het adviseren van vermogende klanten.

Wie ben jij?

Jij bent degene waar onze klanten en collega’s op kunnen bouwen! Je bent nauwkeurig, proactief en communicatief vaardig. Je bent niet bang om flexibel en hard te werken. Daarnaast ben je nieuwgierig en wil je werkervaring op doen in de financiële en commerciële dienstverlening. Je beschikt over HBO opleidingsniveau en bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Be a columbus! Heb jij lef en ben jij nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken, experimenteren en leren wat het beste is voor de klant? Jouw mening vinden wij belangrijk!

Wat bieden wij?

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. Uiteraard onder een uitstekende begeleiding.

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je
netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke, maar ook informele evenementen. Naast al deze voordelen bieden wij jou natuurlijk een aantrekkelijke stagevergoeding.

Are you in?

Met geweldige mensen krijg je een geweldige werkomgeving. We vragen van jou om het beste uit jezelf te halen. Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via telefoonnummer 030 – 23 27 548 of stuur een mail naar abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages