Stage Alerting/Implementatie ABN AMRO MeesPierson Investment Centre

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Dus jij bent graag de drijvende kracht achter topprestaties? Daar moet je wat mee doen! Wil jij bij een team horen dat jaarlijks ruim 2 miljoen effecten transacties uitvoert. Kan jij rustig en scherp blijven als je met portefeuilles werkt van miljoenen euro's terwijl de tijdslijnen zeer kort zijn? Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn.

Hoe ziet jouw dag eruit?

ABN AMRO MeesPierson Investment Centre is er voor klanten die graag hun eigen beleggingsbeslissingen nemen maar wel geadviseerd willen worden door een adviseur. Onze afdeling verstrekt klanten alle benodigde informatie voor het nemen van de juiste beleggingsbeslissingen. Daarnaast ondersteunen wij onze adviseurs met het adviseren van de klant. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het mee helpen van het maken van klantberichten. Ook maken en ontwikkelen van rapportages behoren tot jouw takenpakket. Uitstekende skills in MS Excel, en PowerPoint zijn een vereiste.

Ook handel je samen met een professioneel en ervaren team dagelijks op de beurs voor onze klanten om te zorgen dat hun portefeuilles in lijn blijven met het beleid van ABN AMRO. Je wordt onderdeel van het expertisecentrum vermogensbeheer waar de vragen van onze adviseurs uit het hele land binnen komen. Het is jouw taak om hen verder te helpen zodat zij hun klanten optimaal kunnen bedienen. Verder willen we een beroep doen op jou innovatiekracht om binnen verschillende verbeterteams vermogensbeheer nog efficiënter en toekomst proof te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan technologische ontwikkelingen op gebied van IT en processen. Tenslotte liggen er ook een aantal interessante taken op het gebied van communicatie met klanten en collega.

Wie zijn wij?

Klanten zijn onze zuurstof. Alleen het beste is goed genoeg voor hen. Alles wat we doen, doen we voor onze klanten en met hun belang in ons achterhoofd. We werken continu aan onze deskundigheid en durven risico’s zorgvuldig in te schatten. In een team van specialisten en professionals bieden wij jou de mogelijkheid om kennis te maken met de financiële wereld en het adviseren van vermogende klanten.

Wie ben jij?

Jij bent degene waar onze klanten en collega’s op kunnen bouwen! Je bent nauwkeurig, flexibel en communicatief vaardig. Je bent niet bang om proactief en hard te werken. Daarnaast ben je nieuwgierig en wil je werkervaring op doen in de financiële en commerciële dienstverlening. Je beschikt over HBO/WO opleidingsniveau en bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Be a columbus! Heb jij lef en ben jij nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken, experimenteren en leren wat het beste is voor de klant? Jouw mening vinden wij belangrijk!

Wat bieden wij?

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. Uiteraard onder een uitstekende begeleiding.

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke, maar ook informele evenementen. Naast al deze voordelen bieden wij jou natuurlijk een aantrekkelijke stagevergoeding.

Are you in?

Met geweldige mensen krijg je een geweldige werkomgeving. We vragen van jou om het beste uit jezelf te halen. Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via telefoonnummer 030 – 23 27 548 of stuur een mail naar abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages