Stagiair Afstudeerder Stichting Sociaal Fonds

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Wil jij helpen onze purpose intern nog meer te laden en tegelijkertijd werkervaring op doen op het gebied van Communicatie? Bij ABN AMRO zijn wij met betrokken vrijwilligers op missie ons Sociaal Fonds meer onder de aandacht te brengen bij deze (oud) collega's die het nodig hebben. Hiervoor zoeken we jou! De ideale kans om praktijkervaring op te doen met succesvolle interne communicatie. Je geeft vorm aan 'Banking for Better for generations to come' bij één van de grootste banken van Nederland. Grijp jij deze kans aan?

Je werk

In jouw dagelijkse werkzaamheden ben je medeverantwoordleijk voor het ontwerpen, opbouwen en beheren van onze interne marketing- en communicatiestrategie. Dit doe je onder meer door:

  • De huidige communicatie-initiatieven te evalueren en een nieuwe stratege op te zetten waar nodig
  • Deze strategie meteen in actie omzetten door nieuwe initiatieven meteen te testen en aan te passen op basis van feedback van ons netwerk en collega's
  • Contact te leggen per telefoon, e-mail & fysiek indien nodig met ons netwerkaan regio-vertegenwoordigers en andere collega's die jou verder kunnen helpen

In samenspraak met jou, ons bestuurd en jouw school wordt er gezorgd voor een passende opdracht om jouw afstudeerstage zo waardevol mogelijk te maken. Afhankelijk van jouw studie achtergrond en kennis kan dit bijvoorbeeld bestaan uit:

  • Informatieve communicatie stukken in de huisstijl van ABN AMRO ontwikkelen
  • Analyse van onze interne marketing- en communicatiestrategie en hier een advies over uitbrengen

Je werkomgeving

Omdat we als bestuur en regio-vertegenwoordigers de Stichting Sociaal Fonds op vrijwillige bijdrage naast ons werk doen, heb je geen vaste groep aan collega's waar je onderdeel van uit maakt. Je werkt flexibel en bent pro-actief in het contact leggen met ons als remote, enthousiaste en betrokken community. Je vindt het niet erg om vanuit verschillende werklocaties je werk uit te oefenen en bent handig met op afstand contacten leggen en onderhouden. Je werkt zelfstandig en zoekt actief hulp indien je die nodig hebt. We zijn intrinsiek gemotiveerde collega's die allemaal bereid zijn meteen tijd te make nvoor jou als lid van onze community.

Je profiel

Wij zijn op zoek naar een meewerkend afstudeerder die graag echt het verschil wilt maken door bij te dragen aan het verder uitdragen van onze purpose. Iemand die de ambitie heeft om impact te maken. Iemand die de kans wilt grijpen om bij een grote bekende organisatie ervaring op te doen. Hiervoor zoeken wij:

  • Een HBO of VWO student (met bijvoorbeeld een Commerciële, Marketing of Communicatie opleiding)
  • Communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels
  • Ervaring met telefonische / op afstand werkzaamheden is een pre
  • Affiniteit met Communicatie en/of Marketing
  • Pro-actief en zelfstandig van aard

We bieden

ABN AMRO investeert veel in de opleding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen. Bij je stage draait het niet om simpelweg een opdracht voltooien, maar om de echte werkervaring.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Diantha Snelleman, voorzitter Bestuur Sociaal Fonds op 06-83 64 11 57. Wij maken graag kennis met je.

Functiebeschrijving Voor de Functiebeschrijvingen, navigeer naar: Functiebeschrijvingen

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages