Stagiair MKB Banking Eindhoven

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Bij Klantondersteuning SME Banking zet je onze klanten centraal en ben je actief bezig om klanten vanuit het Click-call-face model te bedienen. Hiermee ervaart de klant de voordelen van een efficiënte (digitale) bediening wanneer het kan. Als stagiair werk je aan een optimalisatie van de resultaten. Daarbij ondersteun je bij de operationele zaken. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en voert onder begeleiding van meer ervaren collega’s werkzaamheden uit . Denk hierbij aan voorbereidende, kredietprocesmatige , kredietinhoudelijke, commerciële en overige ondersteunende activiteiten. Dagelijks ben je bezig met (het verbeteren van) de klanttevredenheid, rendement en risicobeheer. Je interesseert je voor wat er in de wereld gebeurt, begrijpt wat onze klanten bezig houdt en denkt mee over kansen en mogelijke innovaties.

Je werkomgeving

Je bent werkzaam in regio Zuid op de afdeling SME maar ondersteunt klanten uit heel het land. Je bedient onze klanten vanuit Eindhoven. Met het oog op de SME contactstrategie ‘Click-call-face’ zul je het niet gek vinden dat we er naar streven onze klanten zoveel mogelijk via de verschillende digitale kanalen te ondersteunen.

Je profiel

  • Je bent een MBO (niveau 4) student met interesse voor de financiële sector
  • Je bent geïnteresseerd om meer te weten te komen over de zakenbank van ABN AMRO
  • Je bent een teamplayer, sociaal vaardig, maar ook goed in het zelfstandig oppakken van taken en durft je hierin proactief op te stellen
  • Je hebt helder voor ogen wat je wilt leren tijdens je stage.

We bieden

Deze stage van 3-6 maanden geeft je een goed beeld van wat een bank te bieden heeft op zakelijk vlak. Je zult een brede kennis opdoen van de uiteenlopende bankproducten. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijke stagevergoeding. Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daarbuiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Interesse?

Deze vacature sluit op21 juni. In de week daarop ontvang je een reactie van ons op jouw sollicitatie. De volgende stap in het sollicitatie proces is het deelnemen aan de selectie dagen.

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen neem dan contact op met Anke Kuijpers Manager SME Banking Zuid NL, +31 (0)6-83645720.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages