WO/HBO Meewerkstage Private Banking regio Noordwest

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

ING zoekt...

Gemotiveerde stagiair voor een leerzame meewerkstage bij ING Private Banking, regio Noordwest. De stage start in september 2019, voor een periode van vijf maanden.

Dit ga je doen

Je ondersteunt tijdens je stageperiode het team Kredietspecialisten. Zij zijn verantwoordelijk voor advisering van en kredietverlening aan vermogende particulieren. Het gaat daarbij zowel om uitbreiding als het beheer van de bestaande kredietportefeuille. Financiering van Commercieel Verhuurd Onroerend Goed (Vastgoed) behelst een belangrijk deel van de werkzaamheden van het team.

Jij assisteert in eerste instantie bij het opstellen van financiële analyses van zowel individuele relaties als de totale portefeuille, Tevens stel je adviezen op voor zowel bestaande als nieuwe kredietrelaties. Daarnaast bestaat je stage-opdracht uit het in kaart brengen van de vastgoedmarkt in regio Noordwest.

Je werkomgeving

Het Debet team van Private Banking, regio Noordwest bestaat uit 11 Kredietspecialisten. Zij bedienen Kredietrelatie van ING Private Banking in Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Onze relaties bestaan in de regel uit particulieren met een (maatwerk) krediet vanaf EUR 1 miljoen.

Je werkt vanuit ons kantoor De Entree, in Amsterdam Zuidoost.

Wie ben jij?

Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je bent klantvriendelijk, discreet en stressbestending. Je hebt affiniteit met cijfers en (financiële) analyses. Je staat stevig in je schoenen, brengt je standpunten krachtig naar voren en toont vertrouwen in jezelf.

Ben je enthousiast?

Klik dan op Solliciteren en mail je CV en motivatiebrief. Je kunt ook bellen voor informatie met naam Hein Duin, Directeur Kredietverlening regio Noordwest, telefoon nummer 06-20976427. Kijk voor meer informatie over ons op www.ing.jobs/Nederland

Wij maken graag kennis met je!

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages