HBO meewerkstage HR Communicatie & Employer Branding

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

HBO meewerkstage HR Communicatie & Employer Branding

Ben jij creatief, taalkundig sterk en is communicatie jouw sterke kant? Ben je ook nog thuis in

social media en Google Analytics? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Je gaat samen met een ervaren marketeer de social media aanpak voor employer branding uitwerken. Je gaat proactief op zoek naar relevante content en ontwikkelingen binnen én buiten de organisatie die interessant zijn om te delen via verschillende social media kanalen.

Tijdens je stage ben je ook verantwoordelijk voor content updates op de website van werken bij ING (ING.nl/carrière). Denk hierbij aan werkzaamheden als: teksten redigeren of vertalen, korte teksten schrijven, de juiste informatie op de juiste plaats zetten en de website up-to-date houden. Je regelt interviews met collega’s over bepaalde thema’s en regelt ook de fotografie.

Alle online communicatie via onze website en social media kanalen analyseer je periodiek. Op basis van deze analyses trek je conclusies en geef je aanbevelingen.

Je participeert in verschillende interne communicatieprojecten. Hier ga je met verschillende systemen aan de slag, om de interne communicatie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Als je laat zien dat je meer verantwoordelijkheden/taken kunt en wilt opnemen, krijg je binnen het team alle ruimte en volop ondersteuning om zelfstandig aan de slag te gaan.

Je werkomgeving

Je werkt in het team Communicatie & Branding met ervaren communicatieadviseurs en marketeers. Als stagiair bij ING word je volledig opgenomen in het team. Dit is ook niet zo vreemd, omdat je gewoon meedraait binnen de dagelijkse werkzaamheden.

Wie ben jij?

Je bent een zelfstandige werker. Creativiteit, overtuigingskracht en lef zijn belangrijke selectiecriteria voor deze stage. Je zit in het 3e jaar van de opleiding Marketing, Communicatie of een andere passende studierichting. Je werkt graag in teamverband en je wilt jezelf steeds verbeteren in wat je doet.

Je herkent jezelf in het volgende profiel:

- Je Nederlands is perfect, zeker schriftelijk (niveau C1). Ook beheers je de Engelse taal goed (B2 niveau).

- Je bent geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen in social media en de arbeidsmarkt.

- Je hebt humor, bent nieuwsgierig, flexibel en proactief.

- Ervaring met Google Analytics is een pre.

Bepaal in overleg je werktijden

Je krijgt een stagevergoeding van € 450 per maand voor een 36-urige werkweek. We kijken samen naar de beste verdeling van je werkdagen/uren. Je kunt jouw stage dus goed combineren met eventuele verplichtingen die je hebt op je opleiding. Deze stage (van circa 5 maanden) start in september (mag ook al in juli of augustus). De standplaats is Amsterdam.

Ben je enthousiast?
Klik dan op Solliciteren. Je kunt ook bellen voor meer informatie met Nikki Kiers, +31 6 3052 1433

Let op! Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je tijdens je stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages