Stage Events bij ABN AMRO MeesPierson Groningen en Leeuwarden

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Wil jij je inzetten om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Verzilver dan bij ABN AMRO MeesPierson je ambitie. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking.

 

Uit oogpunt van klantenbinding en acquisitie organiseert ABN AMRO MeesPierson regelmatig (exclusieve) bijeenkomsten voor klanten. Jouw dag? Samen met onze eventmanager en overige collega's bijeenkomsten organiseren. Van klein tot groot, zowel vakinhoudelijk als fun, voor klanten, maar ook voor medewerkers. Je optimaliseert relatiegeschenken, je beheert de activiteitenkalender, je organiseert bijeenkomsten aan de hand van een checklist en houdt contact met betrokkenen en leveranciers. Je bewaakt de tijdslijn en kwaliteit en krijgt inzicht in budgettering. Natuurlijk ben je aanwezig bij bijeenkomsten. Indien er tijd over is, worden je taken aangevuld met administratieve werkzaamheden.

Eventueel kunnen de taken uitgebreid worden met een onderzoek naar evenementen ivm bedrijfsbezoeken, het verbeteren van het proces of in kaart brengen van de behoeftes en interesses van stakeholders.

Jij gaat samenwerken met de enthousiaste collega's in Breda. De stage start in januari voor een periode van tenminste 5 à 6 maanden.

Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je collega's en klanten kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Je wil werkervaring op doen in de financiële dienstverlening in een commerciële omgeving. Je bent ondernemend, zelfstandig, nauwkeurig en niet bang om hard te werken. Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. Wij zijn de bank anno nu!

Reactie van een stagiair
"Het leuke aan mijn stage vind ik de collega's. Veel van hen werken al lang bij de bank en beschikken over enorm veel kennis en ervaring. Ze zijn allemaal bereid om je te helpen en ook oprecht geïnteresseerd. Ik heb mij altijd welkom gevoeld. Daarnaast krijg je zelf veel vrijheid en verantwoordelijkheid om projecten op te starten en worden ideeën zeer gewaardeerd."

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien.
We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding.

Wij zijn benieuwd naar jou!
Bel of mail onze recruiter voor deze stageplek. Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Jim Koppelaar, zijn e-mailadres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com.
Telefoon: 030-2327548.
www.abnamromeespierson.nl

Je kunt ons ook vinden op Social Media:
Facebook: www.facebook.com/stagebureauaamp
Twitter: www.twitter.com/stagebureauaamp
lInkedin:www.linkedin.com/stagebureauabnamromeerspierson

 

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages