HBO/WO Meewerkstage bij ING Zakelijke Kredieten

ING

Stage informatie

Organisatie: ING

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

HBO/WO stage bij ING Zakelijke Kredieten

Ben jij enthousiast, administratief sterk en is communicatie jouw sterke kant? En ben je geïnteresseerd in sales, klanten en collega’s helpen? Weet jij daarnaast de waarnemingen uit je onderzoek om te zetten in een implementatieplan dat gelijk in de praktijk kan worden gebracht? Dan is ING Zakelijke Kredieten opzoek naar jou!

Je werkomgeving

De afdeling Zakelijke Kredieten is in augustus 2016 van start gegaan en bestaat uit circa 240 medewerkers. In elk ‘Customer Loyalty Teams’ van circa 9 medewerkers worden kredietaanvragen, -wijzigingen en tussentijdse kredietbeoordelingen behandeld. Onze manier van werken is geheel in lijn met het Agile gedachtengoed, zoals het in grote delen binnen ING is geïmplementeerd. De zelfsturende teams proberen klantwensen niet alleen waar te maken, maar zelfs te overtreffen.

De purpose van onze afdeling is ‘wij bieden de beste service, zodat ondernemers kunnen ondernemen!’ Onze ambitie is ondernemers (proactief) nog meer gemak bieden en onze commerciële activiteiten vergroten. Dat vereist snelle en kwalitatief hoogwaardige service die zorgt voor het optimaliseren van de beleving van onze (potentiële) klanten. Het fundament van deze dienstverlening zijn medewerkers die het beste uit zich zelf en anderen halen.

Wij zijn een dynamische afdeling die zich op het gebied van cultuur sterk ontwikkeld. Ons streven is om de ideale werkomgeving te zijn die door medewerkers wordt ervaren als ‘the place to be’. Net als onze dienstverleningen willen we ook op het gebied van bedrijfscultuur continu blijven verbeteren.

Dit ga je doen

Je gaat samen met andere members de zakelijke klant bedienen op het gebied van kredietverlening. Tijdens je stage bent je verantwoordelijk voor het verwerken van verschillende klantverzoeken. Denk hierbij aan werkzaamheden als: verwerken nieuwe financieringsaanvragen, wijzigingsverzoeken, deals sluiten, jaarcijfers invoeren, risicoanalyses enz.

Naast de reguliere werkzaamheden krijg je de tijd om verschillende opdrachten en analyses uit te voeren, gericht op jouw interesses binnen het vakgebied. Op basis van deze analyses trek je conclusies en geef je aanbevelingen die bruikbaar zijn op de werkvloer van de Super Circle. Je participeert in verschillende interne projecten, gespitst op jouw interesse! Als je laat zien dat je meer verantwoordelijkheden/taken kunt en wilt opnemen, krijg je binnen het team alle ruimte en volop ondersteuning om zelfstandig aan de slag te gaan.

Wie ben jij?

Je herkent jezelf in het volgende profiel:

- Je volgt een relevante HBO of WO opleiding

- Je bent 5-6 maanden fulltime beschikbaar

- Je bent pro-actief en je kunt zelfstandig en planmatig werken

- Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen

- Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden

Bepaal in overleg je werktijden

Je krijgt een marktconforme stagevergoeding. We kijken samen naar de beste verdeling van je werkdagen/uren. Je kunt jouw stage dus goed combineren met eventuele verplichtingen die je hebt op je opleiding. Deze stage start in februari 2020. De standplaats is Amsterdam.

Ben je enthousiast?
Klik dan op Solliciteren. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief in één document. We lezen in je brief naast je motivatie ook graag welke onderwerpen je interessant vindt en welke methodes vanuit je studie je zou willen toepassen tijdens je stage. Op basis hiervan kunnen we bepalen of er een match is tussen wat jij interessant vindt en de lopende projecten op onze afdeling.

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met Amber van Baarsen door te mailen naar Amber.van.Baarsen@ing.com of te bellen naar 0615045939

Let op! Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je tijdens je stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages