HBO/ WO Meewerkstage partnermanagement bij ING Zakelijk

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Op zoek naar een meewerkstage waar je praktijkervaring op kunt doen binnen een innovatieve omgeving? Wij zoeken een stagiair die communicatief vaardig is, van aanpakken weet en ons gaat helpen onze ambities voor de platformstrategie waar te maken.

ING Zakelijk wil ondernemers de beste producten en diensten bieden die zij nodig hebben om te ondernemen. Ook als die niet van onszelf, maar van andere partijen zijn. Wij ontwikkelen ons tot het go to platform voor ondernemers waar we producten en diensten van partners aanbieden die hen direct vooruit helpen; ING + Partners.

We sluiten steeds meer partners met diverse producten en diensten aan. Om dit verder te ontwikkelen zoeken wij iemand die ons kan helpen in het onderhouden van de contacten met onze partners, het draaiend houden en verbeteren van ons platform. Zodat klanten de oplossing kunnen vinden die hen direct vooruit helpt.

Wat ga je doen:

 • Content management: beheren en verbeteren van de (partner) content op ING.nl zodat onze gebruikers de juiste informatie vinden en hun keuze kunnen maken voor een product en partner;
 • Data analyse: rapportages en analyses maken van de online funnel en conversie zodat we weten of we onze doelen behalen en waar we kunnen verbeteren;
 • Accountmanagement: contact onderhouden met de partners op onze ING + partners propositie zodat hun vragen en verzoeken goed behandeld worden;
 • Administratieve ondersteuning: facturatie naar partners, vastlegging van contracten zodat we inkomsten ontvangen en afspraken duidelijk zijn.

Wat kun je verder leren:

 • Werken volgens de Agile methodiek
 • Kennis en ervaring opdoen in het innoveren binnen een bankomgeving
 • Een netwerk opdoen binnen ING en de partners waar we mee samenwerken

Wie zoeken we:

Je bent klantvriendelijk, werkt gestructureerd en hebt affiniteit met cijfers. Je kunt zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid. Daarnaast:

 • Wil je een meewerkstage doen voor 3-6 maanden voor tenminste 3 dagen per week
 • Beheers je de Nederlandse taal uitstekend in zowel woord als geschrift
 • Heb je aandacht voor detail en werk je secuur
 • Ben je ervaren in het werken met Excel
 • Kennis van de financiële sector is geen vereiste

Enthousiast?

Solliciteer dan nu! Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief in één document. We lezen in je brief naast je motivatie ook graag welke onderwerpen je interessant vindt en wat je vanuit je studie wilt toepassen tijdens je stage. Hierdoor kunnen we zien of er een match is tussen wat jij interessant vindt en wat wij doen. Wij nemen alleen sollicitaties met een CV en motivatiebrief in behandeling.

Heb je nog vragen over deze stage? Neem dan contact op met Debby Cools 06-300 037 28 of via debby.cools@ing.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages