Open sollicitatie (afstudeer)stage/bijbaan Finance & Risk

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Heb jij een goed idee en lijkt het jou leuk om bij de Volksbank jezelf professioneel te ontwikkelen tijdens of naast je studie op het gebied van Finance of Risk? Neem dan contact op met ons en dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Over de functie
De Volksbank biedt studenten graag de mogelijkheid om zich te ontwikkelen tijdens hun studie. Daarom kijken wij graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn bij onze afdelingen op Finance en Risk, om zo een goede match te maken tussen jouw interesses/kwaliteiten en waar wij naar op zoek zijn.

Lijkt het jou dus leuk om bij de Volksbank jouw steentje bij te dragen en jezelf professioneel te ontwikkelen, neem dan contact op met ons en dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Jouw kwaliteiten
Je bent momenteel bezig met een HBO of WO opleiding die aansluit op de Finance- of Riskafdeling. Je hebt affiniteit met de zakelijke dienstverlening en wil daar graag je steentje aan bijdragen. Verder ben je proactief en durf je kritische vragen te stellen.

Dit krijg je van ons
Als jij gemotiveerd en met plezier naar je werk gaat, plukken klanten en collega’s daar de vruchten van. Daarom krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werk en loopbaan zelf in te richten. Wil je een opleiding volgen? Een dagje meedraaien op een andere afdeling? Jouw innovatieve idee pitchen? Kom maar op! Met Het Nieuwe Werken kiezen we voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt – in overleg – zelf waar en wanneer je werkt.

Lees meer over de Volksbank als werkgever. En ken je JongVolkal? Dit netwerk biedt jou de kans om young professionals uit verschillende bedrijfsonderdelen te ontmoeten.

Hier ga je aan de slag
Het team binnen Finance of Risk waarin je komt te werken kan per opdracht verschillen. We kijken samen met jou wat het beste past en waar je het beste tot je recht komt.
Binnen de Finance en Risk afdelingen denken we in oplossingen en zijn we gefocust op resultaat. De sfeer is informeel, maar misschien zijn we wel wat formeler dan op de andere afdelingen.
Wat overigens niet betekent dat onze directeuren en managers in hokjes zitten. Nee, bij de Volksbank zie je de mensen waarmee je samenwerkt en schakelen we snel met elkaar.

Lees meer over werken bij Finance & Risk.

de Volksbank
De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

Reageer direct!
Reageer op deze vacature door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie achter waarin je o.a. beschrijft wat jij denkt te kunnen betekenen voor de Volksbank en waar jij naar op zoek bent. Laat tevens je CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen metMarissa Hardeman, Medewerker Recruitment, marissa.hardeman@devolksbank.nlof mobiel+31 6 53 94 03 79.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages