Stage Robotics, meedenken en meebouwen

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Ben jij leergierig en analytisch ingesteld? Het je interesse en affiniteit met nieuwe procestechnologieën zoals robotics, process mining en AI? Dan is deze vacature wat voor jou!

Over de stage
Het toepassen van nieuwe technologie en innovaties is een belangrijk speerpunt voor de Volksbank. Een van deze innovaties is Robotisering. Robotisering (of Robotic Process Automation) wordt binnen de Volksbank ingezet als een middel om onze processen te automatiseren en/of optimaliseren. Robotic Process Automation (RPA) is de toepassing van softwaretechnologie waarmee medewerkers in een organisatie computersoftware of een "robot" kunnen configureren om ‘menselijke handelingen’ te imiteren.

Middels RPA kunnen relatief eenvoudige en repetitieve handelingen, die normaal door medewerkers worden uitgevoerd, overgenomen worden door een robot. Hierdoor besparen we kosten, verminderingen we de foutgevoeligheid van onze processen en kunnen we onze medewerkers inzetten voor meer betekenisvol werk.

Binnen de Volksbank is het Robotics Center of Excellence (CoE) hét centrale aanspreekpunt voor RPA en biedt voor de gehele organisatie RPA-diensten aan op het gebied van beleid, support en expertise. Voor dit CoE zijn we op zoek naar een robot bouwer/ontwikkelaar. Iemand die mee wil helpen om enerzijds het CoE verder op te bouwen en anderzijds zelf robots te bouwen/ontwikkelen, samen met collega’s binnen de Volksbank.

Wij vragen

  • Je volgt een HBO/WO opleiding in de richting Informatica, Bedrijfskundige Informatica of vergelijkbare studie
  • Enthousiasme en leergierigheid
  • Uitstekend analytisch vermogen en kritische houding
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Interesse en affiniteit met nieuwe procestechnologieën zoals robotics, process mining en AI.
Startdatum en locatie
Je kunt op 1 september 2019 starten met je nieuwe stage bij de Volksbank aan de Croeselaan 1 In Utrecht (vlakbij Utrecht Centraal Station)

Wat krijg je van ons?
De Volksbank is anders dan anderen. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Er is volop gelegenheid om te leren en jezelf te ontwikkelen. Verder krijg je een:

  • Aantrekkelijke stagevergoeding
  • Laptop en telefoon in bruikleen
  • Professionele begeleiding
  • Veel eigen verantwoordelijkheid
  • Een unieke werkervaring zodat jouw kans op starters droombaan vele malen groter wordt!

de Volksbank
De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

Solliciteren?
Wil je solliciteren op deze vacature? Klik op de 'Solliciteren'-button en reageer uiterlijk 1 juni op deze vacature via het sollicitatieformulier van de Volksbank. Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marissa Hardeman, Medewerker Recruitment, marissa.hardeman@devolksbank.nlof mobiel+31 6 53 94 03 79.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages