Stage Credit, Market & Operational Risk

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Ben je een energieke en ambitieuze student met affiniteit voor Risk Management en houd je van aanpakken? Volg je momenteel een financiële HBO/WO opleiding en ben je voor minimaal 4 maanden beschikbaar? Dan is deze (afstudeer)stage iets voor jou!

Over de stage
Als stagiair bij de afdeling Capital Liquidity & Market Risk ben je betrokken bij de beheersing van het financiële risicoprofiel van de Volksbank. In deze stage ondersteun je de risk managers met het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Dit varieert van het monitoren van de financiële risico's door middel van het opstellen van risico rapportages tot (data-) analyses en uitvoeren van ad-hoc vraagstukken. Focus van de werkzaamheden is divers en biedt een mooie kans om meer over financial risk te leren.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk.

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

Wie zoeken wij?

  • Een HBO/WO-student in de richting van (bedrijfs-)economie of een met een aanzienlijke analytische of wiskundige component;
  • Je bent bij voorkeur fulltime en minimaal 3 dagen per week beschikbaar;
  • Enthousiast en leergierig en affiniteit met bancaire dienstverlening;
  • Beschikt over een analytisch vermogen en bent kritisch;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands en Engels;
  • Hebt gedegen kennis van MS Office (Word, Excel, PowerPoint);

Solliciteren?

Solliciteren?
Wil je solliciteren naar deze functie? Klik op "sollicitatie button" en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marissa Hardeman, Medewerker Recruitment, marissa.hardeman@devolksbank.nlof mobiel+31 6 53 94 03 79.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages