(afstudeer)Stage Project Implementatie CRM Instituten en Charitas

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Jouw meewerkstage met mogelijkheid tot afstuderen richt zich op het doorontwikkelen en implementeren van ons nieuwe CRM-systeem. CRM is zeer belangrijk voor het registreren, gebruiken en delen van klantinformatie en wordt ingezet om de relatie met de klanten efficiënt en effectief te onderhouden.

Je werkt in een professioneel team op meerdere locaties. Je gaat het gebruik van het huidige CRM-systeem verbeteren en de implementatie van het nieuwe syteem (Siebel 8.1) op je nemen. Doel is dat het systeem uniform gebruikt gaat worden. Jij zorgt dat het systeem wordt ingebed in processen en procedures, je analyseert issues en werkt mee aan oplossingen. Je stelt een plan van aanpak, leidt verbeterteams, stelt doelstellingen vast en monitort de voortgang. Je verzorgt presentaties en opleidingen en bent de spin in het web. Alles in nauw overleg met de projectleiding en de eindgebruikers. En op basis van de 'customer excellence' methode.

Vanaf januari bieden we je een aantal opleidingsdagen aan. Zodat je vanaf januari/februari enthousiast aan de slag kan bij 'jouw' kantoren.

Wil jij een centrale rol spelen in het doorontwikkelen en implementeren van ons centrale klantsysteem en de bijbehorende processen? Als implementatieleider kun je een schat aan (praktijk)ervaring opdoen op gebied van proces- en projectmanagement en unieke workshops meemaken! Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking! Je werkt samen met een team van specialisten, bij onze Staf in Amsterdam en bij enkele van onze 20 kantoren in Nederland.

Past deze stage bij jou? Check je profiel!
- Enthousiast & een praktische insteek
- Rust niet voordat het resultaat is bereikt
- Organisatorisch sterk
- Affiniteit met ICT
- Analytisch, praktisch, zelfstandig en een teamplayer
- Flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit
- Uitstekende communicatieve vaardigheden
- Geïnteresseerd in business implementatie en consultancy
- WO/HBO denkniveau en opleiding
- Tenminste 5 maanden 4 tot 5 dagen per week beschikbaar

Wij zijn de bank Anno Nu. ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. Je werkt in een informele sfeer samen met bevlogen professionals. De lange termijn relatie met onze klanten is waar het om draait en continu verbeteren staat hoog op de agenda. Daar kun jij ons bij helpen!

Jij werkt bij één van onze 20 kantoren in Nederland en werkt ook geregeld vanuit Amsterdam, samen met o.a. je mede-stagiairs en de projectleiding.

Een bijzondere stage, waarbij je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien.
In 30 dagen word je (door projectmanagers, experts en consultants) opgeleid tot CRM-expert Siebel Financial Services . Een CRM systeem dat door vele financiële instelling over de hele wereld wordt gebruikt!
Daarnaast neem je deel aan een uniek op maat gesneden programma waarin diverse workshops zoals business implementatie, procesmanagement, de customer excellence-methodiek, IT en het bankwezen, centraal staan.
We bieden zeer goede begeleiding en een marktconforme stagevergoeding.

Solliciteren of meer weten? Wij zijn benieuwd naar jou!
Bel of mail onze recruiter voor deze stageplek. Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Annemijn van der Vorm, emailadres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com.
Telefoon: 030-2327548.
www.abnamromeespierson.nl

Je kunt ons ook vinden op Social Media:
Facebook: www.facebook.com/stagebureauaamp
Twitter: www.twitter.com/stagebureauaamp
Linkedin:www.linkedin.com/stagebureauabnamromeerspierson

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages