Afstudeer- of meewerkstage HBO Software Engineering Mechatronica Manager Robot Design

Organisatie
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Ben jij een student met affiniteit voor mens-machine interactie en doe je graag experimenten? Dan zijn we opzoek naar jou!

De stageopdracht:
In alle grote bedrijven is een gedeelte van de functies ingevuld door managers. Deze managers houden zich bezig met het coachen van werknemers, het inspireren van werknemers, het regelen van de administratie voor de werknemers etc. In sommige beroepsgroepen wordt het werk van de werknemers met de komst van Artificial Intelligence vervangen door robots. Hierdoor worden de managers 'robotmanagers'. Bij de Volksbank bestaan de teams uit hoogopgeleide werknemers met specialistische kennis. De vraag is daarom wat er zou gebeuren als de managers vervangen zouden worden door robots?

Fysiek of virtueel?
De vraag is nu alleen wat de beste verschijningsvorm voor zo'n managerrobot is? Bij een fysieke verschijningsvorm kan een robot naast je bureau komen staan, kan deze reageren met 'lichaamstaal' etc. Bij een virtuele verschijningsvorm valt de robot wellicht beter te integreren in de werkplek/tools/laptops etc. Daarom is de Volksbank opzoek naar de meest geschikte verschijningsvorm voor een managerrobot, voor de diverse taken die nu door een manager uitgevoerd worden. Daarnaast zijn we geïnteresseerd in welke interactie het meest geschikt is en of bijvoorbeeld persoonlijke voorkeuren van de medewerkers hierbij een rol spelen. Met de resultaten van dit onderzoek willen we ons voorbereiden op de toekomst waarin we onze medewerkers nog beter van dienst kunnen zijn.

Wij vragen

  • Een hbo-opleiding in de richting Software Engineering
  • Je hebt affiniteit met robot technieken
  • Enthousiasme en leergierigheid
  • Uitstekend analytisch vermogen en kritische houding
  • Goede communicatieve vaardigheden
Startdatum en locatie
Je kunt in september starten met je nieuwe stage bij de Volksbank. Onze IT-afdeling is gevestigd aan Pettelaarpark 120 in Den Bosch.

Wat krijg je van ons?

  • Aantrekkelijke stagevergoeding van€600p/mnd
  • Reiskostenvergoeding
  • Laptop in bruikleen
  • Professionele begeleiding
  • Veel eigen verantwoordelijkheid

Onze organisatie
Een IT-bedrijf met de blik op de toekomst, dat zijn wij. Wij zorgen dat miljoenen mensen altijd en overal kunnen betalen en sparen of geld kunnen lenen om hun ambities waar te maken. We regelen dat de dienstverlening van merken van de Volksbank up-to-date blijft. Dat kan door stevig agile-teamwork tussen Value- en Platformteams én een constante honger naar vooruitstrevende technologie. In ons Artificial Intelligence Center of Excellence onderzoeken we de nieuwste technologieën als machine learning, artificial intelligence en blockchain. Andere teams werken aan cloud- en het gebruik van containertechnologie. Samen bouwen we aan de bank van de toekomst. Met ervaren rotten, jonge pioniers en managers zonder stropdassen. Naast hard werken en resultaten halen, vieren we ook onze successen. Met Bossche bollen natuurlijk, want we koesteren onze standplaats Den Bosch. Ook is er tijd voor ontspanning: even gamen op de Playstations, flipperen of tafelvoetballen. En op vrijdag kun je altijd ergens aansluiten voor een borrel.

de Volksbank
De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

Solliciteren?
Reageer op deze stageplaats door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nancy van de Wiel, Recruiter, via 06-12744063.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages