Afstudeer- of meewerkstage HBO Software Engineering Coachingrobot

Organisatie
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Ben jij bekend met AI technieken in de richting: data processing, analyse en voorspellingen? Ben je niet bang om een prototype te bouwen om deze te vergelijken met een 'ouderwetse' manager? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De stageopdracht:
Om ons te kunnen voorbereiden op deze aanstaande veranderingen zijn we bij de Volksbank geïnteresseerd naar de beste manier om de coachingstaken van een manager te laten overnemen door een robot. Denk hierbij aan een oplossing gebaseerd op historische data uit sprints, waarbij gekeken moet worden naar wanneer en op welke manier de tips het beste overgebracht kunnen worden aan de medewerkers. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de robot kan leren van de reacties van de medewerkers.

Managing-automation: coachingrobot
Zodra je bedrijf groter groeit dan een handje vol medewerkers, is het gebruikelijk dat er managers in beeld komen. Zeker in grote bedrijven zijn er veel manager functies. Naast saaie taken als het regelen van administratieve zaken heeft een manager de taak om zijn/haar medewerkers te coachen. Zowel op de korte termijn (hoe tikken we alle stories van de huidige sprint op tijd af) als op de lange termijn (wat voor carrièrepad is het beste voor je).

Met de opkomst van Artificial Intelligence zijn er de afgelopen jaren vele beroepen komen te vervallen of zijn ingrijpend van inhoud veranderd. Denk hierbij aan het regelen van het verkeer (nu gedaan door intelligente groene-golf systemen), het voorspellen van het weer (met oude tabellen op papier voorspellingen maken, of een computermodel al het werk laten doen) etc. Als we die lijn doortrekken zal ook de functie van manager ingrijpend gaan veranderen.

Wij vragen

  • Een hbo- opleiding in de richting Software Engineering
  • Ervaring met data analyses / AI
  • Enthousiasme en leergierigheid
  • Uitstekend analytisch vermogen en kritische houding
  • Goede communicatieve vaardigheden
Startdatum en locatie
Je kunt in september starten met je nieuwe stage bij de Volksbank. Onze IT- afdeling is gevestigd aan Pettelaarpark 120 in Den Bosch.

Wat krijg je van ons?

  • Aantrekkelijke stagevergoeding van€600 p/mnd
  • Reiskostenvergoeding
  • Laptop in bruikleen
  • Professionele begeleiding
  • Veel eigen verantwoordelijkheid

Onze organisatie
Een IT-bedrijf met de blik op de toekomst, dat zijn wij. Wij zorgen dat miljoenen mensen altijd en overal kunnen betalen en sparen of geld kunnen lenen om hun ambities waar te maken. We regelen dat de dienstverlening van merken van de Volksbank up-to-date blijft. Dat kan door stevig agile-teamwork tussen Value- en Platformteams én een constante honger naar vooruitstrevende technologie. In ons Artificial Intelligence Center of Excellence onderzoeken we de nieuwste technologieën als machine learning, artificial intelligence en blockchain. Andere teams werken aan cloud- en het gebruik van containertechnologie. Samen bouwen we aan de bank van de toekomst. Met ervaren rotten, jonge pioniers en managers zonder stropdassen. Naast hard werken en resultaten halen, vieren we ook onze successen. Met Bossche bollen natuurlijk, want we koesteren onze standplaats Den Bosch. Ook is er tijd voor ontspanning: even gamen op de Playstations, flipperen of tafelvoetballen. En op vrijdag kun je altijd ergens aansluiten voor een borrel.

de Volksbank
De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

Solliciteren?
Reageer op deze stageplaats door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nancy van de Wiel, Recruiter, via 06-12744063.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages