Afstudeer- of meewerkstage HBO Software Engineering Fit@work

Organisatie
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Ben jij bekend met AI technieken in de richting: TensorFlow, Darknet, etc.? Ben je niet bang om een prototype te bouwen om een hele afdeling te kunnen ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De stageopdracht:
Zitten is het nieuwe roken. Niet nieuw en we weten het allemaal, maar toch heeft het meeste kantoorpersoneel een hoofdzakelijk zittend beroep. Niet dat er geen mogelijkheden voor zijn: van koffie halen voor de afdeling tot staand vergaderen en van lunchwandelen tot tafelvoetballen. Maar soms zijn mensen zo vastberaden om hun werk af te maken, of ze zijn vastgeroest in gewoontes. Aan de andere kant weten we dat de combinatie van hard werken én hard ontspannen de beste resultaten geeft.

Op dit moment hebben managers als één van hun taken het zorgen voor een goed draaiende afdeling. Dit gaat het beste als de mensen gezond en fit zijn. Daarom is het een taak voor de manager om medewerkers te stimuleren om niet heel de dag maar te zitten. Probleem is alleen dat met de komst van nieuwe (Artificial Intelligence) technieken veel taken de komende jaren geautomatiseerd zullen gaan worden waar nu nog mensen voor nodig zijn.

Fit@Work Motion Tracking
Een van de Artificial Intelligence onderwerpen die de afgelopen jaren steeds meer aandacht krijgt, is het herkennen van objecten in video streams. Denk hierbij aan aan crowd management, gezichtsherkenning, zelfrijdende auto's en motion tracking.

Binnen de Volksbank zijn we op zoek naar de toepassingen van video processing technieken (object detection, motion tracking, etc) voor het stimuleren van de 'work hard play hard' mentaliteit om zo het maximale uit teams te kunnen halen, de medewerkers optimaal te kunnen supporten en voorbereid zijn op de toekomst!

Bij deze opdracht ligt de nadruk op de technische mogelijkheden en uitdagingen. Natuurlijk is het ook belangrijk te weten hoe mensen hierop zullen reageren. Daarom is het ook van belang om snel een werkende demo op de afdeling te hebben. De manier waarop de medewerkers daadwerkelijk in beweging moeten komen, is aan jou om te verzinnen!

Wij vragen

  • Een hbo-opleiding in de richting van Software Engineering
  • Enthousiasme en leergierigheid
  • Uitstekend analytisch vermogen en kritische houding
  • Goede communicatieve vaardigheden
Startdatum en locatie
Je kunt in september starten met je nieuwe stage bij de Volksbank. Onze IT- afdeling is gevestigd aan Pettelaarpark 120 in Den Bosch.

Wat krijg je van ons?

  • Aantrekkelijke stagevergoeding van€600 p/mnd
  • Reiskostenvergoeding
  • Laptop in bruikleen
  • Professionele begeleiding
  • Veel eigen verantwoordelijkheid

Onze organisatie
Een IT-bedrijf met de blik op de toekomst, dat zijn wij. Wij zorgen dat miljoenen mensen altijd en overal kunnen betalen en sparen of geld kunnen lenen om hun ambities waar te maken. We regelen dat de dienstverlening van merken van de Volksbank up-to-date blijft. Dat kan door stevig agile-teamwork tussen Value- en Platformteams én een constante honger naar vooruitstrevende technologie. In ons Artificial Intelligence Center of Excellence onderzoeken we de nieuwste technologieën als machine learning, artificial intelligence en blockchain. Andere teams werken aan cloud- en het gebruik van containertechnologie. Samen bouwen we aan de bank van de toekomst. Met ervaren rotten, jonge pioniers en managers zonder stropdassen. Naast hard werken en resultaten halen, vieren we ook onze successen. Met Bossche bollen natuurlijk, want we koesteren onze standplaats Den Bosch. Ook is er tijd voor ontspanning: even gamen op de Playstations, flipperen of tafelvoetballen. En op vrijdag kun je altijd ergens aansluiten voor een borrel.

de Volksbank
De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

Solliciteren?
Reageer op deze stageplaats door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nancy van de Wiel, recruiter, via 06-12744063.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages