Stage Behaviour Cash Flow Modeling

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Als stagiair Behaviour Cash Flow Modeling, pas je geavanceerde analysetechnieken toe om de cash flow van onze klanten met deposito’s te voorspellen.

Welke klanten verlengen hun deposito, welke klanten starten een nieuw deposito en tegen welke hoogte, welke klanten stoppen? Het doel is tweeledig; enerzijds zo goed mogelijk te voorspellen hoe de cash flows zich in de toekomst zullen ontwikkelen, dit voor een betere ALM en balans sheet management en anderzijds om te leren welke klanten welke gedrag vertonen om hier weer als marketing op te kunnen acteren.

Met deze unieke stage bieden we jou de kans professionele ervaring op te doen en daarnaast zijn we flexibel om de stage dusdanig vorm te geven zodat deze kan dienen als afstudeerstage.

Het team

Je neemt deel aan het Analytics team van Knab; een jonge groeiende en ambitieuze afdeling met jonge capabele, communicatief vaardige mensen met een bèta achtergrond. Je wordt ook intensief begeleid door een ervaren professional en je zult schakelen met collega’s van Analytics, Finance en marketing en je onderzoek afsluiten met een presentatie aan de managers van verschillende afdelingen.

Jouw profiel

  • Je bent een ambitieuze student in de richting econometrie, wiskunde, natuurkunde of een andere bèta-opleiding.
  • Je hebt goede kennis van en ervaring met analytische methoden en technieken (zoals GLM, Decision Trees).
  • Je hebt programmeervaardigheden, in het bijzonder in analytische tools (zoals SQL, R, Python, Matlab).
  • Je bent een zelfstarter, analytisch en onderzoekend en in staat om je bevindingen helder te communiceren naar onze business.

Wij bieden

Kom je bij ons werken? Dan wordt Knab een significant onderdeel van je dagelijkse leven. Daarom geven we je niet alleen een leuke baan, maar zorgen we ook dat alles daaromheen zo aangenaam mogelijk is.

Karakter.Een jonge, snelgroeiende online bank. Geen grijze pakken en aktetassen, maar enkel servicegerichte collega’s die tot het uiterste gaan voor onze klanten.

Kantoor. Ruim, licht, open, een eigen bar en een aparte game-room. Zomaar wat kenmerken van ons gloednieuwe kantoorpand in Amsterdam.

Lunch.
All-you-can-eat voor een klein bedrag en dan ook nog van bijzonder hoge kwaliteit. Laat dat maar over aan onze eigen horeca-topper Arnoud en zijn team over.

Stagevergoeding.
Een prima marktconforme stagevergoeding.

Wil jij meer informatie voordat je solliciteert?

Heb jij interesse in de functie en in Knab? Solliciteer dan direct!

Een pre-employment screening is onderdeel van de procedure.

Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruitment afdeling via recruitment@knab.nl.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: Knab

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages