Afstudeerstage Bedrijfskundige Informatica (opstellen waarde indicatoren)

Organisatie
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Over de stage

 • Binnen deze stage zal je kennis maken met het bestaan en opzet van een IT-organisatie in transitie
 • Inzicht verkrijgen welke activiteiten er nodig zijn voor bancaire dienstverlening
 • Onderzoeken wat de toegevoegde waarde is van bepaalde diensten in een Agile organisatie
 • Definiëren van wat Toegevoegde Waarde is en hoe deze te kwantificeren is
Het Platform Service Cluster is een nieuw onderdeel binnen de IT van de Volksbank. Het is verantwoordelijk voor het leveren van een gestandaardiseerd IT-platform waarop de rest van de organisatie verder kan bouwen volgens de Agile principes. Dit is nieuw voor organisatie en medewerkers. Hoe passen we deze principes toe en blijven het Bankieren met de Menselijke maat (zoals beschreven in ons Manifest) trouw?

Onderzoeksopdracht: Welke KPI’s (Key Value Indicatoren) voegen de meeste waarde toe aan de afnemers van Platform Service Cluster?

Startdatum en locatie
Je kunt op korte termijn starten met je nieuwe stage bij de Volksbank aan de Pettelaarpark 120 in Den Bosch.

Wij vragen

 • Een hbo of wo opleiding in de richting van bedrijfskundige informatica
 • Enthousiasme en leergierigheid
 • Uitstekend analytisch vermogen en kritische houding
 • Goede communicatieve vaardigheden

Wat krijg je van ons?

 • Aantrekkelijke stagevergoeding van€600 tot €700,- p/mnd
 • Reiskostenvergoeding
 • Laptop in bruikleen
 • Professionele begeleiding
 • Veel eigen verantwoordelijkheid

Hier kom je te werken
Een IT-bedrijf met de blik op de toekomst, dat zijn wij. Wij zorgen dat miljoenen mensen altijd en overal kunnen betalen en sparen of geld kunnen lenen om hun ambities waar te maken. Met ervaren professionals, jonge pioniers en managers zonder stropdassen werken wij hard om resultaten te behalen en vieren we onze successen. Met Bossche bollen natuurlijk, want we koesteren onze standplaats Den Bosch. Ook is er tijd voor ontspanning: even gamen op de Playstations, flipperen of tafelvoetballen. En op vrijdag kun je altijd ergens aansluiten voor een borrel.

De Platformteams bouwen aan de ruggengraat van de IT-organisatie. Hier zorgen we ervoor dat de infrastructuur, platformen en standaard tools op orde zijn. Daardoor kunnen onze klanten 24/7 betaalverzoekjes doen, hun rekening checken en producten afsluiten. Ook houden we criminelen buiten met geavanceerde cybersecuritymiddelen en zorgen we dat laptops en communicatiemiddelen van onze collega’s blijven werken.

de Volksbank
De organisatie achter ASN Bank, BLG Wonen, Regiobank en SNS, dat is de Volksbank. Met een balanstotaal van € 61 miljard is de Volksbank de vierde retailbank van Nederland. Groot genoeg om jouw persoonlijke ambities waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Door de korte lijnen zit je snel met beslissers aan één tafel. Onze cultuur is informeel en down-to-earth. Bij ons kun je jezelf zijn en werk je samen met een diverse club van zo’n 4.500 collega’s aan een omslag in de bankenwereld. Met lef, optimisme en innovatiedrang brengen wij de menselijke maat terug in bankieren. Dat wil zeggen dat we oprecht de belangen van mens, milieu en maatschappij voorop stellen en verantwoorde keuzes maken in onze bedrijfsvoering. Bouw jij mee aan de bank van de toekomst?

Solliciteren?
Reageer op deze stageplaats door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nancy van de Wiel, Recruiter, via 06-12744063.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages