Onderzoeksstage Zelforganisatie van teams

Organisatie
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Over de stage:
Het Platform Service Cluster is een nieuw onderdeel binnen de IT van de Volksbank. Het is verantwoordelijk voor het leveren van een gestandaardiseerd IT platform waarop de rest van de organisatie verder kan bouwen volgens de Agile principes. Dit is nieuw voor organisatie en medewerkers.
We zijn net begonnen met Agile werken, essentieel hierin is de rol van de teams: zelforganiserend werken is een andere/nieuwe manier van werken.
We willen graag een advies over de te nemen stappen om vanuit de huidige situatie naar de gewenste situatie te komen.

Onderzoeksopdracht: Welke stappen zijn nodig om onze teams meer zelf organiserend te maken?

Concreet resultaat:

  • Een beschrijving van de beoogde eindsituatie
  • Een plan hoe daar te komen

Wij vragen

  • Een hbo of wo opleiding
  • Enthousiasme en leergierigheid
  • Uitstekend analytisch vermogen en kritische houding
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Eigen initiatief: zelf je weg zoeken binnen het cluster en het gesprek hierover aangaan met iedereen die iets voor je onderzoek kan betekenen
Startdatum en locatie
Je kunt op korte termijn starten met je nieuwe stage bij de Volksbank aan de Pettelaarpark 120 in Den Bosch.

Wat krijg je van ons?
De Volksbank is anders dan anderen. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Er is volop gelegenheid om te leren en jezelf te ontwikkelen. Verder krijg je een aantrekkelijke stagevergoeding en het allerbelangrijkste: een onwijs uitdagende stageplek!

de Volksbank
De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

Solliciteren?
Reageer op deze stageplaats door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nathalie Beyazkaya, stagiaire Recruitment, 06- 12081491.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages