Afstudeerstage WO Computer Science and Engineering

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Volg jij een WO master opleiding Computer Science and Engineering en wil je graag in de vorm van een stage bij ons werkervaring opdoen? Reageer dan op deze vacature!

Over de stage:
Onze IT afdeling zoekt programmeer talenten die hun vers opgedane kennis graag in de praktijk willen brengen in de vorm van een stage. In een half jaar tijd ga je aan de slag met een opdracht. Afhankelijk van actualiteit kan de inhoud van de opdracht verschillend zijn, maar alle opdrachten bieden je een kans om meer van het vakgebied te leren kennen. Natuurlijk passend bij jouw studieachtergrond en ervaring. Je wordt hierbij begeleid door tech experts.
Heb je zelf een gaaf idee of concrete opdracht? We helpen je graag

Nieuwsgierig?
Bekijk deze pagina voor een impressie van een IT trainee, het team en ons kantoor. Benieuwd naar het verhaal van een IT werkstudent? Lees dan deze blog.

Wij vragen

  • Je volgt een WO opleiding in de richting Informatica of Computer Science and Engineering
  • Enthousiasme en leergierigheid
  • Uitstekend analytisch vermogen en kritische houding
  • Goede communicatieve vaardigheden
Startdatum en locatie
Je kunt op korte termijn starten met je nieuwe stage bij de Volksbank. Onze IT afdeling is gevestigd aan Pettelaarpark 120 in Den Bosch

Wat krijg je van ons?

  • Aantrekkelijke stagevergoeding van €700,- p/mnd
  • Laptop in bruikleen
  • Professionele begeleiding
  • Veel eigen verantwoordelijkheid

de Volksbank
De Volksbank gaat met de merken SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

Zonder IT geen bank
De rol van IT in het bankwezen is groot. Sterker nog, de bank is tegenwoordig een écht IT-bedrijf. Een zo groot mogelijke beschikbaarheid (24/7) van diensten is cruciaal. Zo ook de veiligheid van bankieren en het continu kunnen doorvoeren van digitale vernieuwingen. Binnen de Volksbank heeft IT al jaren het mandaat voor technologiekeuzes en oplossingen en werken we met een state-of-the-art IT-landschap.

Solliciteren?
Reageer op deze vacatures door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nathalie Beyazkaya, stagiaire Recruitment, 06-12081491.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages