Afstudeerstage HBO software engineering - coachingrobot

Organisatie
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Ben jij bekend met AI technieken in de richting: data processing, analyse en voorspellingen? Ben je niet bang om een prototype te bouwen om deze te vergelijken met een 'ouderwetse' manager? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Managing-automation: coachingrobot
Zodra je bedrijf groter groeit dan een handje vol medewerkers, is het gebruikelijk dat er managers in beeld komen. Zeker in grote bedrijven zijn er veel manager functies. Naast saaie taken als het regelen van administratieve zaken heeft een manager de taak om zijn/haar medewerkers te coachen. Zowel op de korte termijn (hoe tikken we alle stories van de huidige sprint op tijd af) als op de lange termijn (wat voor carrièrepad is het beste voor je).

Met de opkomst van Artificial Intelligence zijn er de afgelopen jaren vele beroepen komen te vervallen of zijn ingrijpend van inhoud veranderd. Denk hierbij aan het regelen van het verkeer (nu gedaan door intelligente groene-golf systemen), het voorspellen van het weer (met oude tabellen op papier voorspellingen maken, of een computermodel al het werk laten doen) etc. Als we die lijn doortrekken zal ook de functie van manager ingrijpend gaan veranderen.


De stageopdracht:
Om ons te kunnen voorbereiden op deze aanstaande veranderingen zijn we bij de Volksbank geïnteresseerd naar de beste manier om de coachingstaken van een manager te laten overnemen door een robot. Denk hierbij aan een oplossing gebaseerd op historische data uit sprints, waarbij gekeken moet worden naar wanneer en op welke manier de tips het beste overgebracht kunnen worden aan de medewerkers. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de robot kan leren van de reacties van de medewerkers.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk.

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

  • Een hbo- opleiding in de richting Software Engineering
  • Ervaring met data analyses / AI
  • Enthousiasme en leergierigheid
  • Uitstekend analytisch vermogen en kritische houding
  • Goede communicatieve vaardigheden
Startdatum en locatie
Je kunt in februari 2020 met je nieuwe stage bij de Volksbank. Onze IT- afdeling is gevestigd aan Pettelaarpark 120 in Den Bosch.

Solliciteren?

Reageer op deze stageplaats door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages